Dom Ane Korać
Svet

8 фебруара, 2023 13:00

Konačno je drži u naručju: Ana Korać presrećna u zagrljaju svoje bebe FOTO

Trudna Ana Korać obožava svoju bebu

Ukoliko ste na trenutak pomislili da se nekadašnja učesnica Zadruge Ana Korać porodila, za ovu radosnu vest pričekaćete još malo. Prelepa Ana uživa u poodmakloj trudnoći a po svemu sudeći društvo joj pravi njen psić Pablo kom je privržena ceo svoj život.

Iako mnoge zanima kako Ana izgleda kao trudnica, Paparazzo lov bio je vispren i uhvatio Koraćevu kad je najmanje očekivala. Nekadašnja učesnica najpopularnijerg rijalitija nosila je nešto širu odeću pa se stomačić stidljivo nazirao dok je u svom naručju držala još uvek svoju jedinu bebu, kako je svog psa svojevremeno i sama nazivala.

Pročitajte: Pale su i suze radosnice – Otkriven pol bebe Ane Korać FOTO

Foto: Instagram

Nedugo posle toga, majka Ane Korać objavila je sliku svoje ćerke takođe s psom u rukama ali stomačić nismo se nije video od široke jakne.

Pročitajte: Ana Korać se tajno udala – Evo ko je njen muž i kako starleta izgleda u trudnoći

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 😊 (@ana_korac)

Ukoliko ste zaboravili, Ana Korać je letos objavila da je u blagoslovenom stanju a čak je pokazala i zanimljiv prikaz stomačića svojim pratiocima. Uz fotografije napisala je emotivnu priču…

– Ne znam šta bih pre napisala i odakle počela. Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka – počela je Ana i dodala:

– Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom – napisala je Koraćeva kada je objavila radosne vesti.

Profil na Instagramu nije uglasila ali se nakon ovoga više nije oglašavala…

Pročitajte: Ana Korać brutalno potkačila nesuđenu jetrvu – Anđelo i Dalila izgledaju kao majka i sin

Foto: Instagram

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images