Svet

March 9, 2022 11:01

By

TUGA ZA TUGOM! Jana pored gubitka sestrića preživela još dve porodične tragedije!

Pevačica Jana Todorović oduvek je važila za veselu i nasmejanu osobu, tako da nikad niko nije znao kakvu tugu u sebi nosi.

Pesma ju je, kako sama pevačica kaže, održala u životu, jer ono što joj se izdešavalo ne zna kako bi drugačije preživela.

Pred kraj prošle godine pevačici je iznenada preminuo setrić, koji joj je bio kao dete, a pevačica se suočila s tugom većom nego ikada pre. No to nije jedina tragedija koja je zadesila Janu.

Naime, 2015. godine, pevačica je izgubila roditelje, preminuli su jedno za drugim u roku od dva i po meseca.

Jana

Moja majka bila je jako bolesna, punih trinaest godina borila se sa rakom pluća. Suprug i ja smo sa prijateljem krenuli u Zagreb, na svadbu kod mog menadžera, trebalo je da pevam. Sve vreme puta meni je bilo jako loše, ne mogu da opišem to osećanje, kao da mi je neko vadio telo iz kože. Kad smo skoro već stigli mom pijatelju je zazvonio telefon, samo sam ga pogledala i upitala: “Je li moja majka umrla?”, nažalost dobila sam potvrdan odgovor. Posle te svadbe trebalo je da idem kod nje, da me vidi, ali… – ispričala je Jana u jednoj emisiji, a potom dodala da je ubrzo usledila još jedna tužna vest.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Todorovic (@janavip2011)

Posle smrti majke petnaest dana sam jedva govorila, moj glas skoro da se nije čuo. Nakon nekog vremena nastavila sam da pevam, nisam morala, ali pesma mi je pomagala da ne mislim na tugu. Mama mi je umrla u avgustu, a ja sam se u novembru vraćala sa nastpa u Holandiji. Ivanu su na aerodromu javili da mi je preminuo i otac, ali oni nije hteo da mi govori dok ne stignemo u Beograd. Kada smo već sletali uključila sam telefon i videla… Vrištala sam od aviona do kuće – ispričala je Jana u svojoj najintimnijoj ispovesti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Todorovic (@janavip2011)

Pevačica je bila u Americi kada su joj javili i da joj je preminuo sestrić, jedino dete njene rođene sestre, za koga je Jana bila veoma vezana.

Jana

PROČITAJTE: Prva fotografija nastradalog Rodića: Bojana pokazala kako joj izgleda otac nakon nesereće! (FOTO)

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN