Porodica Željka Samardžića
Svet

8 Decembra, 2022 18:30

Tragične vesti iz doma Željka Samardžića: Preminula je njegova najveća ljubav

Tuga Željka Samardžića za majkom je neprolazna

Pevač Željko Samardžić otkrio je da je talenat za muziku nasledio od majke. Oni su imali omiljenu pesmu koju su voleli su da pevaju zajedno, a čak i poslednjih dana maminog života zapevao je i tu scenu nikada neće moći da zaboravi.

Pročitajte: Željkovo dete je umrlo – Porodicu Samardžić zadesila najveća tragedija

izgled željka samardžića

Foto: ATA images

– Otac nije imao sluha, a majka mi je prelepo pevala. Kroz njenu pesmu sam naučio sve sevdalinke. „Negde u daljini pogled mi se gubi“… Čak sam je i na jednom koncertu otpevao u njenu čast. To je bila godina kada je ona preminula i to mi je bio moralni zadatak. Bilo mi je teško da pevam, grlo mi se steglo – rekao je pevač.

Pročitajte: Život u nezvesnosti – Mučna ispovest Željka Samardžića o bolesti koja ga razara

Tragedija Željka Samardžića

Foto: ATA images

Majka je otišla s pesmom

On je ispričao da se upravo tom pesmom i rastao od majke, pa ispričao jednu situaciju od koje suze kreću.

– Možda je to čak i pesma sa kojom sam se ja od moje majke rastao. Imala je moždani udar i nije bila svesna. Sećam se kada sam došao u Nikšić da je posetim i držao sam je za ruku i ona mi je rekla „Gospodine, da li biste me prekrili ćebetom“. Kada sam joj rekao da sam ja njen Željko nije me prepoznala. Onda sam joj zapevao tu pesmu. Ja sam počeo, a ona je odjednom došla svesti. To je tako bio bolan i tužan rastanak. Uvek to pamtim. Nedugo posle je ona i preminula rekao je on, prenosi „Blic„.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic / Realna priča

FOTO: ATA images