Zdravlje Mire Banjac
Svet

4 Februar, 2023 16:15

U desetoj deceniji života pali cigaru za cigarom a zdravlje joj je savršeno: Ovo je tajna Mire Banjac

Zdravlje Mire Banjac očuvano je i u desetoj deceniji života

Mira Banjac oduševila je sve svojom poslednjom ulogom u seriji „Igra sudbine“ i mnogi su komentarisali kako su za nju godine stale s obzirom na to da je i dalje maestralna kako u svom poslu tako i u životu. Čini se da legenda srpskog glumišta živi život punim plućima ali da se trudi da ima zdrave navike od kojih ne odustaje. Međutim, voli i noćni život i priznaje da se cigareta ne odriče, pa muštiklu ne ispušta iz ruke.

Pročitajte: Mira Banjac jedva čekala da napusti Igru sudbine – Otkriveno zašto su glumci napuštali seriju

Zdravlje Mire Banjac

Instagram

‒ Čim se probudim, uzmem kašičicu meda, uz veliku čašu vode. To je pre doručka, kafe i cigare. Tako radim “vekovima”. Dobro doručkujem, manje ručam, večeram tu i tamo, a i tada obično uzmem neku voćku. Na temu cigareta ne mogu da govorim, niti moj primer treba slediti. Pušenje je navika od koje mi je teško da se odviknem, a pravo da vam kažem, nije baš ni da se trudim. Meni cigarete predstavljaju zadovoljstvo, a kako nemam zdravstvenih problema, ne kašljem, mislim da ćemo se i dalje “družiti” – iskreno je rekla Mira za HELLO! a nedavno je obavila i redovan godišnji sistematski pregled i lekare ostavila u šoku.

Naime zdravlje Mire Banjac i u desetoj deceniji je odlično, a doktore je posebno iznenadio snimak pluća s obzirom na njen porok kojeg ne može da se reši:

Pročitajte: ČUVENA SRPSKA GLUMICA BILA JE NA IVICI DA SE UBIJE, A DANAS PUNI 90 GODINA – Mira Banjac prošla je SVE U ŽIVOTU

Zdravlje Mire Banjac

Foto: Ata images

– Ne osećam se kao da imam toliko godina. Nedavno sam bila na sistematskom pregledu. Kad je doktor video snimak mojih pluća, bio je ubeđen da ne pušim, jer su mi bila skroz ‘čista’. Rekla sam mu da palim jednu za drugom, a on je bio šokiran. Objasnio mi je da je to zato što pušim na muštiklu – ispričala je legendarna glumica za „Informer“.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images