Mira Banjac otišla iz Igre sudbine
Svet

December 23, 2022 09:00

By

Mira Banjac jedva čekala da napusti Igru sudbine: Otkriveno zašto su glumci napuštali seriju

Mira Banjac otišla iz Igre sudbine sa ne baš lepim sećanjem

Serija “Igra sudbine” nastavila je da eliminiše glumačku postavu, a konačno se Mira Banjac oglasila povodom svog odlaska iz čuvene sapunice, koja se emituje na Prvoj. Dramska umetnica bila je jedno od većih pojačanja u novoj sezoni popularne serije, u kojoj je oživela lik Gvozdenije Karamatijević – Madam Deni. Nakon odlaska glavnog scenariste Žarka Jokanovića i Milice Milše, i Mira je napustila ekipu.

Instagram

Mira Banjac otišla iz Igre sudbine dostojanstveno

Honorari glumaca u seriji nisu milionski kao gledanost. Navodno, plate glumaca kretale su se od 1.000 do 3.000 evra na mesečnom nivou. U javnosti se spekulisalo da je produkcija Miru Banjac uskratila za dva honorara, a glumica je prvi put progovorila o napuštanju serije.

– Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka – rekla je Mira za Kurir.

Pročitajte: Poznata glumica umire – Vest saopštena iznenada, javnost potresena 

Instagram

Glumica se pojavila u 63 epizode, a na njen dolazak čekalo se mesecima. Prvog dana snimanja ekipa serije priredila joj je iznenađenje, sa cvećem i tortom. Miri je produkcija predložila da ima ličnog asistenta i posebnu prostoriju gde će se odmarati za vreme snimanja. Ipak, legenda srpskog glumišta je to odbila, jer je želela da se druži sa mlađim kolegama, što su svi prihvatili sa oduševljenjem.

Pročitajte: Stevan Piale otkrio – Malo je falilo da odbijem glavnu ulogu u seriji Igra sudbine

Instagram

U popularnoj sapunici glumica je oživela lik Madam Deni, koja je došla iz Amerike kako bi uvela red u haotičnu porodicu. Bila je prava čelična ledi, poput Margaret Tačer, a njenu reč su morali da poštuju svi članovi porodice Kanački i Ožegović.

U poslednjoj epizodi koju je napisao Žarko Jokanović izvršitelji su došli u dom Kanački. Tom prilikom u vili su bili Ada, Ivan, Donka, Jasna, Lila i Madam Deni. Već u sledećoj epizodi u istom kadru se nije pojavila Madam Deni, a još uvek niko od junaka nije objasnio zbog čega je nestala, te publika još uvek iščekuje rasplet njenog odlaska.

Niko ne zna zašto je Mira Banjac otišla iz Igre sudbine, međutim, ona nije jedina, jer je seriju do sada napustilo 30 glumaca.

IZVOR: KURIR

FOTO: PROMO, INSTAGRAM