SARA JOVANOVIĆ
šokantno

16 октобра, 2022 10:00

Više nije gospođica Jovanović: Sara ponosno podelila prelepe vesti, čestitke se samo nižu (foto)

Udala se Sara Jo – pevačica zaintrigirala svoje pratioce novom objavom na Instagramu

Iako je ona bila u dugogodišnjoj vezi sa Milkom Babićem, a on joj je bio poslovni saradnik, Sara Jovanović je primer da ljubav ne bira ni vreme ni mesto. Ubrzo nakon raskida sa Babićem, pevačica je potvrdila da uživa u ljubavi sa koreografom Žigom Sotlarom, a neretko smo svedoci njihovih zaljubljenih pogleda i nežnih zagrljaja, te ne čude komentari mnogih kako su stvoreni jedno za drugo.

Pročitajte: Sara Jo zbog zgodnog Slovenca postala drugačija – Radikalna promena zbog ljubavi o kojoj bruje društvene mreže (FOTO)

Udala se Sara Jo

Foto: Benny Gaši

Da je Žiga Sotlar njena srodna duša govori i činjenica da dele ljubav prema umetnosti, te na društvenim mrežama Sare Jovanović često možemo videti njihove plesne performanse koje iznova oduševljavaju, a sada se pevačica odlučila na nešto krupniji korak te je na svom nalogu objavila zajedničku fotku iz njegove rodne Slovenije. Međutim, ono što je zagolicalo maštu njenih pratilaca jeste propratni komentar.

Pročitajte: Sara Jo MAZNULA zgodnog Slovenca! Za njim UZDIŠU srpske zvezde!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

– Sara So uopšte ne zvuči loše – stajalo je u opisu fotografije, a mnogi se slažu da ovaj kratak komentar veoma jasnu poruku šalje imajući u vidu da je prepoznatljivo Sarino Jo ona spremna da zameni prvim slovima prezimena svog dečka. Udala se Sara Jo ili će po svemu sudeći na pevačicinoj ruci uskoro zasijati prsten što je u slučaju ovog zaljubljenog para sasvim logičan sled događaja, ostaje nam da vidimo.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Instagram