Valentina Kuzmanović, Isak Šabanović, Aleksandar Milić Mili
Svet

July 26, 2021 12:50

By

Valentina Kuzumanović i Isak Šabanović dobili prvence! (FOTO/VIDEO)

Valentina Kuzumanović i Isak Šabanović dobili prvence!

Valentina Kuzumanović i Isak Šabanović dobili prvence samo mesec dana nakon završetka poslednje sezone ‘Zvezde Granda“!

Valentina Kuzumanović i Isak Šabanović dobili prvence!

Valentina Kuzmanović, Aleksandar Milić Mili

On kao drugoplasirani takmičar objavio je pesmu “Prvo jutro”, autora Saše Lazića i Aleksandra Milića Milija, koji je ujedno i njegov mentor, dok je Valentina, trećeplasirana finalistkinja bila muza jednog od čuvenog dvojca popularnih Aspirinaca, Miloša Roganovića sa pesmom “Hladno srce”.

Valentina Kuzmanović

Kada je reč o pobedniku “Zvezda Granda” Mahiru Mulaliću uskoro se očekuje i njegova prva pesma, budući da je zbog obaveza oko organizacije koncerta u rodnoj Gračanici, preuzimanju automobila, te mnogobronih nastupa nakon završetka finalne emisije i izbora samih pesama, kasnije ušao u studio.

Osim svega navedenog, očekuju nas još sedam kompozicija koje će dobiti mladi pevači, a za koje čelnici produkcija smatraju da im spremljene pesme najbolje, uslovno rečeno, leze, budući da su se tokom čitave sezone birale kompozicije najeminentnijih regionalnih autora.

Tako neke od pesama koje ćemo uskoro čuti potpisuju Jelena Trifunović, Saša Lazić, Marko Cvetković, Miloš Roganović, ali i vrhunski grčki autori, koji su dali sve potrebne dozvole da se upravo njihove pesme snime.

Pročitajte: Mahir Mulalić je pobednik 14. sezone “Zvezde Granda”!

Isak Šabanović, Aleksandar Milić Mili

Ideja je da se svake godine na albumima ‘Zvezde Granda’ okupe najbolje pesme i autori iz regiona, a koje su primerene širokom stilu naše produkcije i da to bude odskočna daska za njihove tek započete karijere. S obzirom na to da prvo tražim pesme koje bi se mogle naći na albumima naših najvecih zvezda posao nije uopšte lak, ali ponudićemo jedan raznolik i drugačiji muzički splet. Naš cilj je da naše mlade zvezde u startu dobiju vrhunske kreacije i produkciju kao da su iskusni pevači. Veliki svakako jesu.

Isak Šabanović

Cilj je da naše mlade zvezde u startu dobiju vrhunske kreacije i produkciju

Ova sezona je imala rekordnu gledanost i zaslužuje takav predivan muzički završetak. Najpre ćemo pustiti pesme za prvo četvoro najbolje plasiranih takmičara i što je jako zanimljivo, a na šta smo jako ponosni jeste činjenica da su oni iz četiri različite republike – Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sve ostale numere planiramo da objedinimo u septembru u vidu zajedničke premijere – ponosno je istakao Aleksandar Milić Mili direktor muzičke produkcije u “Grandu”.

U nastavku poslušajte i pogledajte novu Valentininu pesmu:

U nastavku poslušajte i pogledajte novu Isakovu pesmu:

AUTOR: SVET

FOTO: Z. K. MUNJA