Prva fotografija sina Nikole Rađena
Svet

November 21, 2022 09:00

By

Oženio se Nikola Rađen: Trudna Milica nikad lepša u uskoj venčanici, vaterpolista u Hram stigao došao nesvakidašnje odeven FOTO

Venčanje Nikole Rađena u Hramu Svetog Save u Beogradu 

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen i njegova izabranica, pevačica Milica Ristić, danas su se zakleli na večnu ljubav. Venčanje Nikole Rađena dogodilo se u hramu Svetog Save na Vračaru.

Sportista i prelepa pevačica blistali su na ovaj dan – on je na venčanju nosio crno odelo i patike, što je bilo pomalo nesvakidašnje, dok je mlada imala klasičnu venčanicu i beli kaput sa krznom.

Pročitajte: Rađen i Milica ne kriju ljubav – Nakon teških udaraca isplivala prva zajednička fotografija (FOTO)

Nakon svečane ceremonije mladenci su se sa gostima zaputili u restoran, a dobro raspoloženi mladoženja je na svom Instagram nalogu podelio tek delić atmosfere na kojem se vidi kako se veseli uz orkestar koji mu svira “na uvce”, piše Hello!.

Pročitajte: Trudna je – Nikola Rađen i Milica u neverici, upravo je stigla potvrda, reakcija Ane Kokić je neprocenjiva (foto)

Oženio se Nikola Rađen – Miličino da na najlepšem mestu

Milica i Nikola verili su se 7. novembra u Gračanici, a ona je tim povodom, uz zajedničku fotografiju, napisala:

– Možda nije klasična slika sa veridbe, gde se okači prsten i napiše: “I said yes”, ali ništa kod nas nije klasično i uobičajeno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim, i zbog toga želim da zahvalim našim prijateljima, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravnom i prelepom danu – napisala je Milica koja je da izgovorila na ovom svetom mestu.

Pročitajte: Na sedmom nebu – Nikola Rađen po treći put postaje otac, posle dve devojčice stiže…

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: ATA images