Vesna Zmijanac smršala
Svet

September 21, 2023 15:45

By

Vesna Zmijanac smršala, na njoj sve visi: Nakon operacije srca neprepoznatljiva, pogledajte fotografije

Vesna Zmijanac smršala do neprepoznatljivosti

Legendarna pevačica Vesna Zmijanac imala je operaciju srca u martu, kada joj je ugrađen bajpas, a sinoć je nastupala u prestoničkom lokalu. Vesna Zmijanac smršala je do neprepoznatljivosti te su mnogi bili prijatno iznaneđeni njenim elanom, raspoloženjem i energijom koju je sinoć pokazala nakon oporavka…

Vesna Zmijanac smršala

ATA images

Ono što su svi ovo primetili je da je Vesna dosta smršala posle operacije te joj je linija dovedena skoro do savršenstva. Na prvu se to moglo primetiti po licu, budući da je nosila široku garderobu koja je više pokrila nego što je otkrila.

Pročitajte Šta je ostalo od onakve žene – Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije, bolest je vidljiva FOTO

Vesna je izgledala izuzetno sveže i spremno za rad, a mnogi su rekli da nikad lepša nije bila. Zanimljiva tunika i široke pantalone su pravo osveženje, budući da je u poslednje vreme često nosila baš tamnu odeću.

Vesna Zmijanac smršala

ATA images

Pevačica je osetila da je svi pozitivno komentarišu, te nije skidala osmeh sa lica.

Podsećanja radi, Vesna Zmijanac operisana je u martu na odeljenju kardiologije Kliničkog centra Srbije i sve je proteklo u najboljem redu. Kako smo prethodnih meseci pisali Zmijančeva je imala problema sa visokim pritiskom i aritmijama pa je shvatila da nema više mesta za odlaganje ugradnje bajpasa.

Vesna Zmijanac smršala

ATA images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images