svet

March 9, 2020 13:20

By

SVE GORI!!! Anastasija oplela po Karleuši! Nikad BRUTALNIJI odgovor JK!

Anastasija o Karleuši: “Nemojte da me vučete za jezik!”

Najpopularniju pevačicu mlađe generacije Anastasiju Ražnatović zatekli su na Kopaoniku, gde se održao Music Week festival u organizaciji “Skaj mjuzik”, pa je Srpski Telegraf tom prilikom razgovarao sa njom o aktuelnim temama iz njenog, ali i iz života njene porodice.

Kupite SCANDAL! Zaratile žena i majka Novaka Đokovića: JELENA DOSTA JE, NE UNIŠTAVAJ MI DETE! Ovo je ISTINA O DUŠKOVOJ LJUBAVNICI! Marko i Jelena će UNIŠTITI LUNU! (VIDEO)

“Iskompleksiran je i Sloba ga mnogo boli!” Oglasio se Savo nakon haosa koji je napravio Miljković!

Novak poklonio roditeljima ceo sprat! Kupio luksuznu nekretninu na Novom Beogradu!

Svakako jedna od najsvežijih bilo je ročište između njene majke, folk dive Cece Ražnatović, i Jelene Karleuše održano prošle nedelje. Povodom toga, Anastasija je istakla da je mnogo ponosna na svoju majku kako se ponaša u svim životnim situacijama, pa naravno i u ovoj.

– Nemojte da me vučete za jezik. Želim da se ponašam pristojno u javnosti. Iskreno, nemam šta da kažem za to. Znate, to traje već godinama i godinama unazad. Karleušini komentari na račun moje mame. Možda me je, kada sam bila mlada, sve to pogađalo, ali kasnije shvatite da je bitno ko to izgovara. A kada ta osoba koja izgovara nema apsolutno nikakvu težinu, nije ni bitno kakve su to reči. Mislim da je moja majka uradila jednu apsolutno najpametniju stvar, ćutala je i nije se spuštala na taj nivo – rekla je Anastasija za Srpski Telegraf, a onda se osvrnula na svoj privatni život.

https://www.instagram.com/p/B9ec6dagHSx/

– Moj dečko nije iz sfere javnog života, tako da se u to i ne razume nešto najbolje. Daje on svoj komentar na sve, ali moja i mamina je zadnja (smeh). Ne prija mu medijska pažnja, on uopšte nije iz tog sveta i ne voli da se eksponira, ja to stvarno poštujem. On nije javna ličnost. Da je želeo da bude javna ličnost, verovatno bi pokušao da uradi nešto po tom pitanju. Desilo mu se da upozna mene iz tog sveta i sada nema izbora, gotovo je. Ako već ne može da izbegne tu vrstu pažnje, neće se ni gurati da stoji ispred kamera, što je apsolutno njegovo pravo – rekla je mlada pevačica.

Karleušu nije trebalo vući za jezik!

Nije prošlo mnogo, pa se Jelena Karleuša oglasila putem storija na svom Instagram profilu. Jelena nije mogla da prećuti na ovo, pa je žestoko napala mlađu Ražnatovićevu.
– Presmešna devojko, ti kao ćerka ubice, lopova i ratnog zločinca Arkana i majke osuđenog kriminalca, poznatog po krađi miliona, zemunskom klanu i nanogici, polemišeš o meni?! Devojko, jesi li ti pri sebi?! Kad pomisliš na mene, ustani i stoj mirno! Idi sad, pevuši sa tom harizmom uginulog hrčka i genetikom džeparoša i romske vračare i psst! Pusti mamu da na sudu zbog mojih krivičnih prijava vodi svoje prljave ratove – napisala je Jelena.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM