svet

June 8, 2020 17:00

By

Komšinica OTKRIVA: “Tijana Ajfon ovo nije ZASLUŽILA! Majka je uz NJU, a otac je se ODREKAO!”


Tijana Ajfon proživljava ozbiljnu dramu od kada je uhapšena u Bjeljini! Da sve bude još gore, određen joj je i pritvor od 30 dana, nakon čega će joj se tamo i suditi.

TIJANA NA SLOBODI ZA MESEC DANA?

I dok starlete mudro ćute o ovom skandalu, u Tijaninom rodnom Popincu komšije ne prestaju da pričaju o porodici Maksimović. Kako piše novi STAR, za majku Slavicu svi imaju reči hvale, a za oca Đorđa, koji se odrekao ćerke, nemaju ni jednu jedinu lepu reč.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! SVI DETALJI DRAME U PORODILIŠTU! Bogdana PLAKALA, zovite mi CECU! Severina traži DRUGU ŠANSU od Milana! Tanja Savić: “Ne spavam NOĆIMA!” Socijalna služba upala Atijasu u stan!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Sve tajne porođaja: Zašto je Veljko plakao i ko je platio 500.000! Cecina prija iz Titela sve šokirala! Janjuš ide na sud zbog ćerke! RAT Kaće i Teodore zbog Đokovića!

PROČITAJTE JOŠ: Miljana ide KOD ZOLE u Derventu! IMA PLAN!

„Situacija je takva kakva je. Svi su iznenađeni što je Tijana uhapšena jer je poznajemo od malih nogu i svi se slažemo da ovo nije zaslužila. Ovde joj živi otac Đorđe, ali on nekoliko godina ne razgovara sa Tijanom, ne podržava je i ne želi ni ime da joj spomene. Mislim da mnogo greši i da nije smeo tako da se postavi, jer mu je ipak ćerka. Šta god da je uradila, treba da bude uz svoje dete. Zbog te neke njegove čudne naravi se i razveo od njene mejke Slavice, ona više ne živi ovde. Ona je jedina žena stala uz svoju ćerku i kada je bila u rijalitiju davala joj je podršku iako se možda i ona nije slagala da Tijana ulazi u takav projekat i da je svi gledaju na televiziji”, ispričala je za STAR jedna od komšinica porodice Maksimović iz sela Popinci i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B9h_Lg9lTMi/

„Tijana ima potpunu podršku svoje majke, koja je uvek tu za nju. Jedino što žena ne želi da se eksponira jer radi u školi i ne želi da ima probleme. Njih dve su stalno u kontaktu i viđaju se. To Tijani mnogo znači, dok sa ostatkom familije iz sela njih dve ne komuniciraju samo zbog Đorđa jer on to ne dozvoljava”, otkriva komšinica za STAR koja se nada da će Tijana za mesec dana izaći na slobodu, iako se priča da joj preti kazna od pet godina zatvora.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR