svet

March 10, 2020 10:25

By

Lepa Brena iskeširala 800.000 evra za luksuznu nekretninu?! Prodaje vilu na Bežaniji za DVA MILIONA EVRA i seli se OVDE!

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojnović navodno napuštaju vilu u kojoj su boravili na Bežanijskoj kosi od početka devedesetih godina. Bivša vlasnica “Granda” i njen suprug kupili su dva stana, a za njih su izdvojili sumu od 600.000 evra.

Pevačica je pre godinu dana preko posrednika obavila prodaju vile, rešena da se preseli u manji objekat, budući da su se skoro svi članovi Živojinovića iselili i otišli svojim putem.

Nikolija Jovanović progovorila o svom telu! Otkrila PORAŽAVAJUĆU istinu!

Aleksandra i Filip ULETELI lovu u poslednji čas! Uroš ide na LEČENJE u Beč!

SVE GORI!!! Anastasija oplela po Karleuši! Nikad BRUTALNIJI odgovor JK!

– Brena je još pre godinu dana objavila prodaju vile za dva miliona evra, ali se ljudi slabo raspituju. Troškovi za tako veliku kuću su ogormni, pa je zato nakon prodaje “Granda” kupila dva stana u koja bi početkom sledeće godine trebalo da se useli ona u jedan sa suprugom, a u drugi njihov naslednik Viktor Živojinović – navodi izvor blizak paru.

– Viktoru su uzeli stan od 70 kvadrata, za koji su pukli 210.000 evra, jer je kvadrat u tom naselju oko 3.000 evra u gradnji i on će biti gotov krajem ove godine. Njen i Bobin stan nalazi se u Beogradu na vodi, ima 150 kvadrata i cena mu je 450.000 evra. Njihov stan koštao bi daleko više da su ga kupili sada, ali Brena koja je poznata kao neko ko vodi računa o svakom dinaru , na vreme ga je pazarila, dok je cena kvadrata bila jeftinija. Za opremanje dva stana izdvojiće dodatnih 150.000 evra, pa će ih na kraji nekretnine koštati 800.000 evra – kaže izvor za Srpski Telegraf

Prema pisanjima medija, Brena je rešila da proda nekretninu jer su se prvo iselili Aleksandra i Filip, a odmah zatim i Stefan kome su pevačica i suprug pazarili stan. Kako su u vili ostali samo Boba, Viktor i ona, troškovi izdržavanja postali su neisplativi i prodaja je bila najbolje moguće rešenje. Upućeni tvrde da je Lepa Brena spremna i da izda svoji vilu, ukoliko se do kraja godine ne pojavi kupac.

Povodom ovih navoda Brena se nije oglašavala.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić