svet

March 13, 2020 18:00

By

RAZVODE SE!? Nakon veoma BURNOG perioda Kubura i Marija DONELI ODLUKU, a EVO šta je RAZLOG!

Nakon burnog perioda u braku i krize kroz koju su prošli, glumac Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga fitnes instruktorka Marija navodno su doneli odluku da se razvedu.

NOVI SVET OTKRIVA! “TRUDNA SAM SA MARKOM, ULAZIM U ZADRUGU DA LUNI OTVORIM OČI!” VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA: “NIKO NE ZNA ISTINU O JK!” LEKARI NE ZNAJU ŠTA JE MILICI, PETAR OČAJAN! BIKOVIĆ IZDAO VUKA KOSTIĆA! MRKA U OPASNOSTI, ANA VAN SEBE! ALEKSANDRA SVE OPROSTILA BRENI!

“Ispao sam majmun zbog Ane!” David Dragojević besan zbog odnosa Koraćeve i Karića!

Ana Sević odgovorila na Lazićeve prozivke da ga je prevarila! Pa progovorila o pomirenju sa bivšim dečkom!

Kubura i Marija rešili da stave tačku na svoj brak!

Još od jeseni prošle godine kada je uslikao Mariju kako je u javnosti prisna sa nepoznatim muškarcem spekulisalo se da je bračni par pred razvodom.

– Iako su pokušavali da spasu svoj brak nekoliko puta, Marija i Kubura su shvatili da je došao kraj i zato su podneli papire za razvod. Nakon svega što su prošli morali su da se pomire sa činjenicom da u njihovom odnosu odavno stvari ne funkcionišu i da je najbolje da svako nastavi svojim putem – navodi izvor blizak paru.

Podsetimo, u septembru prošle godine Marija je uslikana kako u jednom beogradskom kafiću razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem.

https://www.instagram.com/p/BueHRFFHktQ/?utm_source=ig_embed

– Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome – rekla je Marija. Nakon toga u medijima su se pojavile tvrdnje da je fitnes instruktorka uveliko posetila advokata kako bi što pre pokrenula brakorazvodnu parnicu.

– Marija je advokatu saopštila da nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj, kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan – naveo je svojevremeno izvor magazina “Story”.

Naime, Marija i Kubura u braku su više od 20 godina, a prvi jasan dokaz da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže bio je kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. U pitanju je Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri meseca u tajnoj vezi.

https://www.instagram.com/p/B4NeLSeJI7F/

– Marija i Kubura su sve vreme živeli zajedno sa svojom decom, iako je on nju varao sa mlađom devojkom. Ona nije ni pomišljala da se ovako nešto dešava, a kada je videla fotografije, bukvalno joj je pozlilo. Ona je trenutno u šoku, ne javlja se ni najbližim prijateljima i još uvek ne zna šta je pametno da u ovom trenutku uradi. Kubura je pokušao da joj objasni o čemu se radi, ali nije želela da ga sluša, već u ovom trenutku hoće da bude sama. Nikada nije ni pomišljala da će se baš njoj desiti ovako nešto – započeo je priču izvor blizak porodici Savić Srećković za “Alo”.

Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM