svet

March 13, 2020 10:00

By

“Ispao sam majmun zbog Ane!” David Dragojević besan zbog odnosa Koraćeve i Karića!

Sinoć su zadrugari imali prilike gledaju snimke i da čuju šta cimeri pričaju o njima po ćoškovima. Na jednom od snimaka prikazan je razgovor između Jelene Pešić i Stefana Karića na kom polemišu o njegovoj vezi sa Anom Korać. Dugo se ćutalo o njihovom odnosu, a u naletu besa Karić je priznao da je bio intiman sa Koraćevom. David Dragojević je bio zbunjen jer je njegova devojka ćutala o tome i nije mu bilo svejedno zbog ovog odnosa.

NOVI SVET OTKRIVA! “TRUDNA SAM SA MARKOM, ULAZIM U ZADRUGU DA LUNI OTVORIM OČI!” VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA: “NIKO NE ZNA ISTINU O JK!” LEKARI NE ZNAJU ŠTA JE MILICI, PETAR OČAJAN! BIKOVIĆ IZDAO VUKA KOSTIĆA! MRKA U OPASNOSTI, ANA VAN SEBE! ALEKSANDRA SVE OPROSTILA BRENI!

Korona virus POKOSIO estradu – Dara, Viki, Jana, Brena gube na HILJADE EVRA! Pevačice u haosu!

Marija Šerifović ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Pevačici pozlilo pa joj odmah ukazana lekarska pomoć?!

– Ja zameram i njoj, a i njemu što nisu rekli, više njoj nego njemu. Trebalo je da kaže. Šta ja treba da se zaletim na njega, jer je on bio sa Anom? – pričao je on.

– Jedina rečenica koja mi je zaparala uši je kada je rekao da mi je David prešao preko mnogo čega. Ne postoji to u našoj vezi. Ja ništa loše nisam uradila, jedino što smo se posvađali, a to sam ja rekla u studiju. Meni nije padalo na pamet da ja priznam nešto pošto je on negirao. Da je on rekao da smo se družili, ja bih priznala. Bilo je to jednom, ja Osmana nisam videla – izjavila je Ana.

– Ti si tada drugačije iznela, to je mene iznerviralo. Ja znam za jednom, ako je bilo više puta, trebalo je da kaže. Zato sam ja pojeo g*vno, ispao sam majmun jer nisu odmah rekli – zaključio je Dragojević.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen