scandal

March 12, 2020 20:00

By

Korona virus POKOSIO estradu – Dara, Viki, Jana, Brena gube na HILJADE EVRA! Pevačice u haosu!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI:

Od kada se korona virus širi iz Kine prema Evropi, mnogim pevačima otkazuju se tezge po dijaspori! Neki od njih to još uvek i ne znaju, ali recimo Jana je izjavila da su joj po prvi put od kada radi otkazali nastup upravo zbog opasne epidemije! Trebalo je da radi u Nemačkoj, ali joj je javljeno da je bolje da se sve otkaže jer je rizik prevelik! Osim Jane, to se dešava i Radi Manojlović, Lepoj Breni, Viki, Dari Bubamari i drugima, s tim što one još uvek nisu obaveštene kao Jana, ali će svakako biti na gubitku budući da jako lepo zarađuju u inostranstvu, tako da se radi o velikom minusu u njihovim budžetima, ali šta mogu, ipak je to viša sila! Međutim, kako SCANDAL! saznaje, nekim od njih će tezge zaista biti otkazane zbog virusa, ali ima i onih kojima je epidemija došla kao kec na deset, pa lažu da su im nastupi zato stopirani, a prava istina je da zapravo ne prodaju karte i onda nisu ni traženi!

Aleksandar Milić Mili PRIZNAJE: Cecina i moja energija su se MIMOIŠLE!

DRAMA! Bivši zadrugar se oglasio iz BOLNICE! Naježićete se od njegove poruke! (FOTO)

Sprema se svadba! Miljković otkrio da planira da veri Lunu u Zadruzi! OVO su detalji! (VIDEO)

– Jedna pevačica je za nastup prodala samo nekoliko karata zbog čega joj je tezga otkazana, pa je na njeno mesto uletela Dara i popunila klub do poslednjeg mesta. Tačnije, ona je odmah sutradan angažovana, a budući da se pomenuta pevačica vadila na virus, Dara je namerno izašla na binu sa zaštitinom maskom i napravila foru rekavši: Evo radimo, korona nam ne može ništa – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Takođe, Sloba Vasić je otkazao nastup koji je trebalo da radi u Austriji jer mu je na granici sa Hrvatskom izmerena temperatura i bila je povišena, pa je pevač otkazao gostovanje ne želeći da završi u karantinu. Osim njega, mnoge zvezde otkazuju nastupe navodno zbog korone, ali to im služi kao izgovor jer loše prolaze. Jedina istina je da do sada nijedna diskoteka nije stopirala nastupe osim one u kojoj je Jana trebalo da radi, što ste i naveli – dodao je izvor za SCANDAL!

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen