svet

March 17, 2020 20:00

By

“Trudna sam sa Markom, viđali smo se kad je raskinuo sa Lunom!” Miljkovićeva bivša ulazi u rijaliti?! Sprema se haos!

Marko Miljković nije ni svestan šta ga čeka. Nakon što je raskinuo sa Lunom Đogani, devojci po imenu Tea napravio je dete, a ona planira da uđe u rijaliti i ispriča svoju priču.

– Marko i ja se poznajemo već pet godina. Često smo se sretali po gradskim dešavanjima i klubovima. Nekad davno smo imali nešto, ali to nije bila veza. Međutim, kada su Luna i on raskinuli, mi smo se videli i tu je nešto kliknulo. Nismo bili u zvaničnoj vezi, ali stalno smo se čuli i viđali. Ja sam očekivala da će to prerasti u nešto više. Pre njegovog ulaska u rijaliti poželela sam mu sreću i rekla: Vidimo se kad izađeš. Međutim, krajem februara saznala sam da sam u drugom stanju i da nosim njegovo dete. Nisam želela da mu šaljem nekakva pisma ili da tražim produkciji da ga obaveste. Razmišljam da uđem unutra i da mu lično kažem šta imam. On ako ne želi da prihvati i prizna dete, to je u redu, ali ima pravo da zna – rekla je Tea za SVET i dodala:

Lepa Brena i Boba u karantinu zbog korona virusa! Zaključali Viktora i Stefana u porodičnu vilu zbog putovanja u Monako!

Osman Karić objavio PREPISKU sa Anabelom! Zna šta Marko radi sa Lunom?! Čeka je PAKAO?

Zorica Brunclik u jeku borbe protiv korona virusa uputila emotivnu poruku! Morala da se odluči na OVAJ korak!

– Iskreno, razočarala sam se kad se pomirio sa Lunom. Svašta mi je pričao o njoj – da ga je jako povredila i da joj nikad neće oprostiti, a još više sam se šokirala kada su priznali da su se pomirili još pre rijalitija. On je dečko koji sedi na dve stolice. Da je iskreno voli, ne bi se viđao sa mnom. Meni nije potrebna popularnost, ne planiram da uđem da bi se čulo za mene preko njega, već jednostavno želim da znam na čemu sam i da li će on prema ovoj situaciji da postupi odgovorno kao zreo muškarac ili ne. Iskreno, žao mi je Lune. Devojka nije ni za šta kriva. Znam da će je ovo psihički dokusuriti, ali ne znaju koliko je meni teško. Sedim kod kuće i razmišljam o budućnosti i nekad ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolila. Ja ću ovo dete zadržati šta god on bude rekao. Mene ne zanima da li on to želi ili ne. Ako neće on, sama ću da se brinem o detetu. Ne mogu da kažem da smo planirali, daleko od toga. Nismo ni zvanično bili u vezi, ali, eto, desilo se – kaže Tea za SVET

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen