svet

February 16, 2020 18:00

By

Vojin Ćetković pod stresom! Nakon priče o razvodu i padanja u nesvest, bračni par rešio da se opusti!

Nakon što se srušio na premijeri filma “Grudi” Vojin Ćetković lekari tvrde da je zdrav, ali pod jakim stresom.

Otkrila ko je ORALNO zadovoljio Janjuša! Zadrugarka BESNI!

Bojan Tomović je dočekao napolju! Miljana Kulić samo što je izašla, već se VERILA?! (FOTO)

Oglasila se Miljana Kulić nakon izbacivanja iz Zadruge! “Ovako je najbolje…”

– Vojin Ćetković je u poslednje vreme prezauzet. Snimao je na više lokacija u Crnoj Gori, Hrvatskoj, ovde u Srbiji, između toga trčao na predstave, gledao je da se nađe Slobodi u obavezama oko dece i kuće. Bio je rastrzan na sve strane, morao je negde da pukne. Nažalost, to se baš desilo na premijeri filma u Kombank dvorani. Na VMA konstatovana mu je disperzija stomaka, u prevodu bolovi i mučnina koji su toliko jaki da organizam ne može da izdrži pa padate u nesvest. Urađene su mu detaljne analize i sve je u redu. Doktori su rekli da je to posledica stresa i da sve ide iz glave. Vojin se jeste preopteretio poslom, ali odmoriće se. Biće on kao nov! Nema mesta kakvu paniku, sve je u redu! – kaže izvor blizak glumcu za Svet.

Nedavno se pojavila vest u medijima da se Vojin i Sloboda razvode. Izvor blizak paru je za Svet rekao kako su imali male rasprave, ali da su sada sve rešili. Uzrok njihovih svađa je bio nagomilan stres, te je bračni par rešio da uplati sebi SPA vikend kako bi se opustio i zaboravio na probleme.

U novom broju tabloida Svet koji se prodaje na kioscima saznajte: NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

AUTOR: Svet

FOTO: Svet