Voditeljka Granda
Svet

April 5, 2023 15:48

By

Voditeljka Zvezda Granda dobila otkaz: Popović je zbog jedne stvari nemilosrdno otpustio

Voditeljka Granda dobila otkaz

Zvezde Granda su od početka takmičenja promenile nekoliko voditeljskih parova, pa se malo ko i seća da je voditeljka Granda 2011. godine bila Buba Dobrosavljev. Ona je posle samo jedne sezone dobila otkaz.

Pročitajte: Buba Dobrosavljev otkrila – Dečko me je tukao dok moja beba nije umrla

Voditeljka Granda

Youtube printscreen

Naime, posle velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, direktor Granda Saša Popović odlučio je da Bubi da otkaz, a da Vladi Stanojeviću tada ukaže poverenje kao jednom od voditelja Granda. Nakon te sezone, Zvezde Granda vodili su popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

Pročitajte: Saša Popović u strahu od muža poznate pevačice – Ona sve zakuvala 

Voditeljka Granda

Rajko Ristić

– Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je “onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću – rekao je izvor blizak produkciji tada.

Vlada je za razliku od Bube blistao, pa mu se Saša Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

Pročitajte: Evo šta se desilo sa dečko koji je zlostavljao Bubu Dobrosavljev – Voditeljka Granda iznela sve detalje

Voditeljka Granda

Facebook

– Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno – rekla je tada voditeljka Granda kada su počela šuškanja o tome da će dobiti otkaz.

Buba se posle toga povukla iz voditeljskog posla i posvetila se umetnosti. Poznato je da je 2013. godine izdala knjigu “Čarobni prsti”.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, YOUTUBE PRINTSCREEN, ATA IMAGES