Vuk Mob
Svet

May 1, 2023 09:00

By

Pretnje i batine na nastupu Vuka Moba: Reper pobesneo na momka iz publike, pa regovao bez zadrške VIDEO

Vuk Mob pretio momku na svom nastupu

Reper Vuk Mob nastupao je za vikend u jednom klubu u Obrenovcu i opravdao očekivanja svoje publike. Međutim, njegov nastup ni ovog puta nije mogao da prođe bez incidenta.

Pročitajte Pogledajte u kakvom luksuzu živi Vuk Mob FOTO

Naime,dok je Vuk Mob izvodio jedan od svojih hitova, legao je na zvučnik kako bi se što više približio fanovima, ali je to nekog momka iz nepoznatih razloga razljutilo, pa je opsovao repera koji mu nije ostao dužan. „Dobićeš posle batine“, dobacio mu je Vuk i pripretio prstom, te nastavio nastup. Vuk Mob inače važi za momka bez dlake na jeziku, ali niti je bahat, niti nasilan, naprotiv. Ali kada mu neko stane na žulj, uzvraća istom merom kao u ovom slučaju kada ga je neko iz čista mira isprovocirao.

Pročitajte Vuk Mob priznao – Kajem se što sam bio sa Kijom i Tijanom Ajfon, spavao sam i sa udatim pevačicama

Svakako, nikakvih batina nije bilo iako ih je najavio. Prosto je stavio do znanja da ne toleriše bezobrazluk. Kako smo još saznali od izvora sa lica mesta, nekoliko trenutaka pred sam početak Mobovog nastupa takođe se desio incident jer je bilo problema na parkingu ispred kluba.

– Početak je malo kasnio jer su se neki momci sukobili, nekome je, kako sam čula, oštećen auto, ali to nema veze sa Vukom, niti s njegovim vozilom –  objasnio nam je izvor.

Pročitajte Ujedinjene u bolu – Pomirile se Indi i Edita, to je bila jedina želja bolesne majke 

Ata images

Podsetimo, u istom klubu prošle godine i Edita Aradinović imala je problem sa nepristojnim pojedincima iz publike, pa je čak
pretila da će prekinuti nastup jer bezobrazluk, bahatost i nasilje ni za živu glavu ne toleriše. Tada nije ni sanjala da će njen fajt
sa rođenom sestrom Indy biti jedan od gledanijih klipova na portalima.

AUTOR: SVET