Scandal

10 Septembra, 2020 12:24

ZABRANJENA! Jadranka pokopala samu sebe! Čelnici televizija „ZAHVALILI joj na SARADNJI“!

Pevačica Jadranka Barjaktarović danima ne silazi s naslovnica domaćih medija zbog skandaloznog ponašanja na jednom nastupu gde je otpevala „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“.

„Njena noć, a ne njena zora!“

Nastao je opšti haos, osude pljušte sa svih strana, a na društvenim mrežama danima traje pritisak javnosti da se Jadranki zabrane nastupi u Srbiji.

Domaće televizije odlučile su da to i urade, pa od sada crnogorsku pevačicu nećemo gledati na Prvoj, Pinku, Javnom servisu, niti Happy televiziji.

„Televizija Pink osuđuje antisrpsko ponašanje Jadranke Barjaktarović. Ona je za našu izdavačku kuću izdala samo jednu pesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira”, stoji u saopštenju Pink televizije.

Javni servis Srbije je, takođe doneo ovu odluku:

„RTS će uvek biti kuća za umetnike koji su svojom muzikom i stavovima u javnoj sferi primer čovekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas deli. Nastup Jadranke Barjaktarović više je bio, kao što kaže njena pesma, njena noć, a ne njena zora, rekla je za Informer urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.

„Ona ni ranije nije gostovala kod nas na televiziji, pa tek sad ne znam što bismo je zvali“, izjavio je urednik Happy televizije Milomir Marić.

Sa Prve televizije takođe poručuju da u njihovoj programskoj šemi nema mesta za pevačicu:

„Vrata naše kuće uvek su otvorena za sve umetnike koji, bilo pesmom ili rečju šalju prave poruke, pre svega mira i saradnje. Svaka suprotna poruka, ideja ili gest, sigurno zatvara vrata“.

Pevačica se nije oglašavala, ali je njen menadžer za Mondo rekao:

„Ovo je otišlo predaleko, što je mnogo, mnogo je. Preterali su uopšte o čitavoj situaciji“.

PA, DA LI SU?

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/ ATAIMAGES