Scandal

August 18, 2020 18:21

By

SKANDALOZNO! PRETUČENA Zerina iznela JEZIVE detalje! (VIDEO)

Bivša učesnica Zadruge Zerina Hećo u poslednje vreme proživljava pravi pakao.

Ona je, nakon privođenja pevača Dada Glišića koji je prekršio zabranu prilaska i otišao kod Zerine u stan, potpuno van sebe zbog stresa koji je preživela.

“PRETUČENA SAM BOLESNA I SA 38 KILOGRAMA!”

Zerina je snimila lajv na svom Instagramu u kom je ispričala kroz šta je sve prošla sa Glišićem i zbog čega je morala ponovo da ga prijavi policiji.

Učesnica rijalitija je bila brutalno pretučena od poznatog pevača, gde je sve dokaze koje je imala, pa i slike modrica javno objavila na društvenim mrežama.

Zerina je do detalja  objasnila šta se zapravo desilo i moli advokate i policiju da joj pomognu jer se ne oseća sigurno.

„Sama sam u stanu, bolesna i pretučena sa 38 kilograma. Ja jesam bolesna i javno sam objavila svoju dijagnozu, a neka objave oni koji to trebaju. Pod velikim sam šokom, moram da se saberem. Imam rešenje i dokaz od policije da će biti uhapšen jer je prekršio zabranu prilaska meni. Dobila sam papir i poziv da je uhapšen, a posle pola sata sam dobila poziv da je pušten”, rekla je ona vidno besna i dodala:

„Nisam objavila sve slike javno, moja Sara treba da krene u školu uskoro. Policija ima moje nalaze psihološke i fizičke, znaju da sam došla sa hemoterapije, imaju dokaze i rešenja od lekara i snimke”, pričala je Zerina, pa nastavila:

„Nikog nema sada uz mene, niko me ne pita kako sam, niko se ne slika sa mnom, sad sam barem videla ko su mi prijatelji. Nek mi se više niko ne javlja osim majke, ona je sa detetom, zato sada nije uz mene” , rekla je ona i iznela sve dokaze.

Pogledajte kako je sve izgledalo u sledećem prilogu.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: INSTAGRAM/INSTAGRAMPRINTSCREEN