Bivša devojka Zdravka Čolića svet novine svet portal
Svet

June 22, 2024 14:15

By

Zdravko Čolić kupio stan na neverovatnoj lokaciji: Pogled je nestvaran i sve puca od luksuza (foto)

Zdravko Čolić kupio stan u Puli

Zdravko Čolić sa porodicom živi u Beogradu, a kako je nedavno objavljeno, luksuzna vila na Košutnjaku više nije u njegovom vlasništvu. Slavni pevač je prodao kuću i to za više od milion evra.

Zdravko Čolić kupio stan svet novine svet portal

Photo: Bus Plus Production/ATAImages

Zdravko Čolić kupio stan koji vredi pravo bogatstvo

Naime, hrvatski mediji pišu da je Zdravko Čolić kupio stan u Puli, u Marini Veruda, jednoj od zgrada koje se grade u sklopu atraktivnog i skupocenog projekta smeštenog na granici između marine i plaže Pješčana uvala.

Reč je o stambenom kompleksu smeštenom na brdu iznad marine koji se nadvija nad zalivom i iz kojeg puca nestvaran pogled. Budući da se radi o jednom od najvećih i najskupljih projekata u Puli, cena kvadrata od oko 5.500 evra ne treba da iznenađuje. Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet luksuznih zgrada.

Zdravko Ćolić kupio stan svet novine svet portal

Marina SKY/Youtube printscreen

Inače legenda muzičke scene je brzo našla kupca za nekretninu u Beogradu, a gde mu je novi dom trenutno još uvek nije poznato. O ovoj njegovoj odluci se naširoko priča, dok se zna zašto je rešio da proda velelepnu nekretninu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

“Čola jeste velika zvezda, ali živi život kao svaki drugi građanin. Miran, tih, porodičan i jednostavan. Još za vreme korone je razmišljao da proda kuću i to je nedavno i realizovao. Želeo je da promeni sredinu i, čim je rekao prijateljima da ima nameru da se seli, kupca je brzo našao. Doduše, prethodnih godina je u više navrata imao ponude za kuću, ali to je učinio tek kad je on smatrao da je pravi trenutak. Čola vodi računa o svemu. Iako ga poznajem, ovoga puta nisam upućen u to gde se sa Čukarice preselio. Sada ide lepo vreme, boraviće ili u Bosni i Hercegovini, ili negde na primorju”, rekao je nedavno za “Kurir” sagovornik i dodao:

Pročitajte Zdravko Čolić otkriva tajnu mladalačkog izgleda – Ovaj tretman će vas za sat vremena preporoditi (foto)

“O njegovom kretanju tokom letnje sezone zna samo porodica. Sigurno je da će imati nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju, pa će svakako spojiti lepo i korisno i odmoriti se. Svakako, ako u novom domu ima nešto da se sređuje ili renovira, to će biti gotovo do jeseni, kad se Zdravkova porodica bude vratila u Beograd.”

Zdravko Ćolić kupio stan svet novine svet portal

Instagram printscreen

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Ivan Vučićević