Zdravlje Slobe Vasića
Svet

5 Decembra, 2022 10:15

Drama u porodičnom domu: Svi se mole za Slobu Vasića, bolest je napredovala

Zdravlje Slobe Vasića godinama je narušeno

Pevač i nekadašnja „Zvezda Granda“, Sloba Vasić tokom jučerašnjeg dana završio je u Urgentnom centru zbog zdravstvenog problema koji ima godinama. Naime, Sloba pati od hipertenzije ali pritisak je sada u drastičnom skoku pa lekari moraju da prate njegovo stanje.

Pročitajte: Sloba Vasić danas ima dvostruki razlog za slavlje – Zavirite na prelepu žurku njegove ćerke (FOTO)

Zdravlje Slobe Vasića

Foto: Youtube printscreen

Od izvora bliskog pevaču saznalo se da je Vasić popio dve tablete te da dve noći nije spavao. Zbog insomnije mu se slošilo, a navodi se da lekovi nisu opijati već terapija koju prima. Zdravlje Slobe Vasića drastično je pogoršano zbog stresne situacije koju je imao, a čiji detalji još uvek nisu poznati javnosti.

Njegova supruga, Jelena, koja je po profesiji lekar ovim povodom se nije oglašavala. Slobina prijateljica i PR, Ajla Mehanović oglasila se i otkrila kakvo je zdravlje Slobe Vasića trenutno:

Pročitajte: Sve pršti od ljubavi – Od nasilnika do romantičnog momka, Sloba Vasić ima novu devojku, a evo kakvo joj je iznenađenje priredio

Zdravlje Slobe Vasića

Foto: Ata images

– Sve što mogu reći je da se nadamo da će biti dobro! Visok pritisak ima godinama, a sada je u velikom skoku, pa to sa sobom povlači još neke detaljne analize, da bi se utvrdila dalja terapija, a najpre i sam uzrok stanja u kome se nalazi. On ima terapiju za pritisak inače, ali sada treba utvrditi šta dalje… Kući je pušten, sa porodicom je i Bogu hvala sve je ok. Ne bih da govorim zbog čega mu je pozlilo, jer mu je sada potreban odmor. – rekla je za Informer Ajla.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Ata images