Razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića
Svet

4 Decembra, 2022 22:00

Najteži trenuci za porodicu, Sloboda u suzama: Vojin Ćetković završio u bolnici

Zdravlje Vojina Ćetkovića pre nekoliko godina bilo je narušeno. Glumac je uspešno prevazišao neprilike sa svojim zdravljem, pošto mu je ustavnoljeno pucanje plućne maramice, brzom reakcijom lekara nakon nekoliko dana pušten je iz bolnice.

Pročitajte: Suze radosnice – Vojin Ćetković i Sloboda odlučili da je vreme, opet stižu blizanci (foto)

Zdravlje Vojina Ćetkovića

Foto: Instagram

Kraj juna i početak jula 2015. godine proslavljeni glumac Vojin Ćetkovićneće pamtiti ni po malo lepim dešavanjima, naime pošto je osetio jake bolove u predelu pluća, požalio se lekarima na svoje zdravstvene tegobe, koji su ga zadržali u Kliničkom centru Srbije.

Nakon pregleda Ćetković je upućen na odeljenje za grudnu hirurgiju, a uspešnom umetniku ustanovljen je pneumotoraks odnosno pucanje plućne maramice, s obzirom na to da je Vojin zadobio lakši oblik ove bolesti, nekoliko dana nakon intervencije napustio je bolničke prostorije, i zahvaljujući vrhunskoj nezi lekara i ostalog medicinskog osoblja vrlo brzo se vratio svakodnevnim obavezama.

Pošto je njegova supruga i koleginica Sloboda Mićalović u tom trenutku bila u Trebinju, Ćetković je brigu o njihovim naslednicama petogodišnjim bliznakinjima Mili i Veri, poverio članovima familije koji su u Beogradu, te je njih čuvala tetka, Slobodina sestra Dragana Mićalović.

Pročitajte: Vojin Ćetković pod stresom! Nakon priče o razvodu i padanja u nesvest, bračni par rešio da se opusti!

Zdravlje Vojina Ćetkovića

Foto: Instagram

Vojin tada nije želeo da komentariše svoju bolest, već je zadržao detalje za sebe.

– Nemam komentar – bilo je sve što je glumac tada želeo da kaže, ostavši dosledan sebi kako ne želi da komentariše dešvanja u svom privatnom životu.

Na svu sreću, zdravlje Vojina Ćetkovića danas je u redu, te on nema značajnih tegoba, a upravo mu je supruga bila najveća podrška u tim teškim situacijima.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images