Star

15 Marta, 2021 17:01

Žele da im RASTURE vezu! Fudbaleru PRETE zbog Kaće Grujić!

Kaća Grujić ne može da veruje šta je snašlo u poslednjih nekoliko dana. Naime, ona je na meti kritika i osuda navijača Crvene Zvezde koji smatraju da je ona glavni krivac što je njen dečko Marko Gobeljić loše odigrao utakmicu protiv Milana i promašio prazan gol. Pojavili su se razni komentari, a čak je i bivši fudbaler Rade Bogdanović javno isprozivao fudbalera i pevačicu, piše STAR.

Fudbaleru PRETE zbog Kaće Grujić!

Pokušali su od njega da naprave reprezetantivca. A on došao iz unutrašnjosti i brže-bolje počeo da se zabavlja sa pevačicom. Pa, sine šta će ti pevačica, trebalo je da pročitaš umotvorine koje kažu ‘kada oženiš pevačicu, opština te sahrani! Šta će ti to?!’ Onda organizuju tamo sa nekima žurke, separe, devojke ludilo, i pogube se, misle da su ne znam šta – izjavio je bivši fudbaler za STAR.

Kaću je sve ovo mnogo zabolelo jer ne može da veruje da nju krive zbog Markove loše igre.

On nije trenirao jedno vreme zbog povrede, iznenađena sam tolikom količinom mržnje i zlobe. On je na injekcijama bio i borio se kao lav, nije ni prvi, ni poslednji kome se desilo ovako nešto. Ja sam uz Marka, i ostaću uz njega – izjavila je Kaća.

Kako saznajemo, ona je poslednjih dana plakala, ali se i zabrinula da loši komentari ne utiču na njenog dečka i njihovu vezu.

Bilo je mnogo komentara da Gobelja igra lošije od kada je sa Kaćom, naravno da je to pogodilo, ne razume iz kog razloga ona može da bude kriva. Ona je tu da svom dečku bude podrška, da bude uz njega i da mu daje vetar u leđa. Plakala je kao kiša, mislim da se uplašila malo da komentari ne utiču na Marka. Jer i te kako ljudi mogu da vam ubace crva u glavu, a bilo je pojedinih Markovih kolega koji su se složili sa većinom da je Kaća glavni krivac njegove loše igre. Međutim, Gobelja je poprčao sa Kaćom i rekao joj da je voli, da mu znači i da se opusti jer niko ne može da utiče na njegove odluke kaže izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR