Željko i Jovana Joksimović Brak
Svet

1 Avgusta, 2022 13:00

Željko Joksimović uhvaćen u preljubi: Strast prema njoj je presudila (foto)

Željko i Jovana Joksimović – brak pun ljubavi i poštovanja 

Pop pevač Željko Joksimović osvojio je mnoge atraktivne dame, a među njima je bila i voditeljka Adriana Čortan koja je u to vreme važila za jedno od najatraktivnijih lica sa malih ekrana, a zbog veze sa Željkom postala je prepoznatljiva čitavom regionu. Međutim, iako se pričalo da će baš sa njom stati na ludi kamen, veza se ipak završila, i to, kako se šuškalo, baš zbog Jovane Joksimović s kojom danas ima troje predivne dece.

Pročitajte: Željko i Jovana Joksimović: Doživeli smo bajku, srce nam je puno

željko joskimović

Željko i Jovana Joksimović – Brak je bio neminovan

Sudbinski susret srušio Adriani sve snove

Posle nekoliko godina koje je proveo u vezi sa Adrianom Čortan, Željko Joksimović pao je na šarm lepe Jovane, tada Janković. Kako su domaći mediji tada prenosili ni ona nije ostala imuna na Željka pa su njihovu vezu dokle god su mogli, krili od javnosti. Kako se šuškalo, Željko Joksimović uslikan je s Jovanom tada Janković u Budvi u hotelu Avala na bazenu. Tada je njihova ljubav razotkrivena a Adriani svi snovi srušeni. Željko i Jovana su nakon ozvaničene veze uživali u ljubavi koju su čak začinili i veridbom da bi nakon kratkog perioda nešto između njih puklo. Tada su odlučili da se raziđu, međutim jedno drugom su ubrzo dali novu šansu koja je rezultirala brakom.

Pročitajte: Isplivala dugo čuvana tajna – Evo čime se Jovana Joksimović bavila pre nego što je postala voditeljka

Podsetimo se kako je Adriana Čortan davne 2011. godine pročala o bivšem dečku Željku Joksimoviću. Iskreno govoreći, Adriana je istakla je da bi mu bez problema čestitala veridbu s voditeljkom Jovanom Janković ukoliko bi im se putevi ukrstili.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović žive u vili od dva i po miliona evra: Pogledajte kako izgleda njihov dom (FOTO)

– Ukoliko bih se negde srela sa Željkom, čestitala bih mu veridbu. Nemam razlog da to ne učinim. Njemu i Jovani želim sve najbolje! Svi smo mi ljudi, život ide dalje.

I mada ni tada nije bila potpuno otvorena da o njihovoj ljubavnoj sagi kaže koju reč više, Adriana je ipak prokomentarisala sledeće:

Pročitajte: Svi su tu, samo njega nema: Saša Joksimović izostao sa Željkovog rođendana. Evo i zbog čega

– Ne smatram da sam tada bila zatvorena za medije, ali sam smatrala da imam pravo na svoj privatni život i nisam htela potpuno da ga ogoljujem. Dovoljno sam ja pričala i tada, bar onoliko koliko sam mislila da neće nikome od naših porodica i prijatelja zasmetati.

Dostojanstveno je podnela to što je Željko ipak odabrao Jovanu pa je čak i na pitanje da li bi ga ugostila u svojoj emisiji odgovorila:

– Zašto da ne, volela bih da dođe. On je javna ličnost, a ja sam dovoljno veliki profesionalac i da nemam problem s tim što mi je bivši dečko.

Pročitajte: Iznenadan raskid Željka i Jovane Joksimović: Zajednička odluka uzdrmala javnost

Svi su nastavili svoje živote daleko jedni od drugih. Jovana je danas srećna u braku sa Željkom i to već punih deset godina, dok Adriana Čortan uživa u zajednici sa Nemanjom Simićem za kog se udala 23. avgusta 2018. godine.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić