Svet

7 Oktobra, 2022 20:16

Željko Mitrović oduševio žene: Niko do sada nije uradio ovako nešto za njih

Željko Mitrović oduševio žene onim što je učinio za njih

Željko Mitrović je navikao da već godinama iznenađuje javnost novitetima koje predstavlja Srbiji. A, pored brojnih TV projekata koje je osmislio, vlasnik televizije Pink prošle godine se upustio u nešto što nema nikakve veze sa njegovim dotadašnjim poslovima.

Naime, jedan od najuspešnijih ljudi na ovim prostorima otvorio je razvojno-istraživački institut koji je u početku imao za cilj proizvodnju letećih objekata na električni pogon.

Pročitajte: Ovako je Željko Mitrović izgledao kao dečak

Ata images

Međutim, Mitrović ne bi bio to što jeste kad ne bi otišaoo i korak dalje od svoje zamisli i kad ne bi sve svoje ideje pretvorio u dela.

Željko Mitrović i Pnkov razvojno-istraživački centar završili su prototip E mobi šokera, koji je projektovan za sve žene koje se smatraju ugrožene od bilo koje vrste nasilja! Elektrošoker ugrađen u dodatnu bateriju mobilnog telefona može onesposobiti svakog nasilnika – napisao je Željko na Tviteru.

Mitrović je u objavljenom videu istakao da je elektrošoker namenjen isključivo ženama, a naročito onim ženama koje su bile izložene bilo kojoj vrsti nasilja.

Pročitajte: Željko Mitrović se igra s đavolom – Milica ne zna dokle će više tako 

majka željka mitrovića

S obzirom na to da je veliki broj žena u Srbiji preživeo ili preživljava neku vrstu nasilja, vlasnik televizije Pink je ovim izumom oduševio pripadnice lepšeg pola.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM