Scandal

19 Decembra, 2020 15:00

Željko OBEĆAO Jovani! Učiniću sve da te ZAŠTITIM!

Iako se javno drži stoički, Jovana Joksimović nije nimalo prijatno primila vest da su je sabotirali na samom početku emitovanja njenog jutarnjeg programa na K1, inače televiziji njenog muža Željka Joksimovića!

Željko stao u Jovaninu odbranu!

Kako SCANDAL! saznaje, ona je čak malo i depresivna, a i strah je kako će dalje da se bori sa saboterima jer je svesna da je mnogima trn u oku. Srećom, njen Željko sve to ima u vidu i uopšte ne diže tenziju. Naprotiv, čak se potrudio i da je uteši. Kako nam je preneo jedan montažer sa K1, Željko je prošle cele nedelje bio uz Jovanu i tešio je. Njega je manje briga za TV, samo želi da mu je žena zdrava i vesela, pa joj u tom smislu i govori reči ohrabrenja: Učiniću sve da te zaštitim, tebi ne sme da fali dlaka s glave, a kamoli da te diraju u posao u kom si godinama broj jedan, e pa ne dam! Ti si moja zvezda vodilja, majka moje dece, moja jedina ljubav i nada u bolje sutra! Bogami, Jovana je srećna žena, i posle toliko godina Željko je obožava.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Podsetimo, Jovana se prošlog utorka oglasila na Instagramu i objasnila da je njen jutarnji kasnio jer je neko namerno presekao optičke kablove K1 TV! Međutim, ona je dodala da je sve sređeno za manje od dva sata i poručila saboterima da će joj miniranje biti samo podstrek da bude još bolja i uspešnija!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!