Bolest Željka Samardžića
Svet

December 6, 2023 22:00

By

Pristala je na sve njegove uslove a nakon 40 braka jedno se nije promenilo: Otkrivena tajna Maje i Željka Samardžića

Žena Željka Samardžića uz pevača je duže od četiri decenije

Žena Željka Samardžića pevaču se dopala na prvi pogled, a po njgovoj ljubavnoj priči ona je bila mnogo mlađa. Takođe i ovaj bračni par imali smo priliku da vidimo na proslavi rođendana NAXI radia kada su se pojavili modno usklađeni a neki su čak i prokomentarisali da su s godinama počeli da liče

Žena Željka Samardžića

ATA images

Žena Željka Samardžića zaprošena na prvi pogled 

Željko i Maja Samardžić odličan su primer da prava i iskrena ljubav može da odoli svim izazovima i iskušenjima. Prošli su brojne životne faze, sa ćerkama su iz Mostara došli za Beograd, kada su krenuli od nule, ali zajedno su uspeli da preborde sve nedaće. Danas iza sebe imaju 45 godina braka, koji su uspeli da očuvaju poverenjem i ljubavlju.

Pročitajte Bolest je učinila svoje – Željko Samardžić neprepoznatljiv, uprkos teškoj dijagnozi ne odustaje od posla FOTO

Žena Željka Samardžića pevaču se dopala na prvi pogled i odmah ju je zaprosio.

Žena Željka Samardžića

ATA images

Žena Željka Samardžića pristala odmah na sve pevačeve uslove 

– Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: Ti ideš kući sa mnom. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri.

Pročitajte Nećete ga prepoznati! Zbog nove pesme Željko Samardžić promenio lični opis!

Žena Željka Samardžića nije časila časa nego je odlučila na prečac, priznao je pevač…

– Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze. Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću.

Žena Željka Samardžića

Foto: Instagram

Žena Željka Samardžića bila je najlepša žena na svetu

– Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svetu – otkrio je pevač kako je upoznao ženu njegovog života. Iz dana u dan njihova ljubav je sve jača, porodica se širila, a supruga Željka Samardžića je uvek bila pevačeva najveća podrška. U jednom od intervjua Samardžić je rekao da sve što u životu rade, to čine zajedno:

Pročitajte Željko Samardžić o bolesti koja mu je promenila život!

– Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu – rekao je pevač svojevremeno za “Hello!”

Žena Željka Samardžića i nakon toliko dugo godina, uz pevača živi kao princeza.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images