Bolest Željka Samardžića
Svet

August 19, 2023 17:45

By

Bolest je učinila svoje: Željko Samardžić neprepoznatljiv, uprkos teškoj dijagnozi ne odustaje od posla FOTO

Bolest Željka Samardžića ne utiče na njegov način života

Željko Samardžić se već neko vreme bori sa autoimunom bolešću štitne žlezde, takozvanim Hašimoto sindromom. Iako je lekove nedavno izbacio i uz pomoć izbalansirane ishrane uspeo da stabilizuje bolest, kilograme ne može da skine. Pevač se još za vreme korone ugojio 15 kila, a do danas nije uspeo da vrati liniju koju želi.

Pročitajte: Bol, tuga i ojađenost, pevač osedeo preko noći – Ispovest supruge Željka Samardžića naježiće vam svaki deo dela

Bolest Željka Samardžića

Željku je fizički izgled i te kako bitan, pa ne krije ni da je ubrizgavao i botoks u stomak kako bi ga zategao, ali sada i uprkos jakim treninzima, hormoni čine svoje pa ne može da se pohvali vitkom linijom. Na zdravstvene probleme se ne žali već nastupa i radi na novim projektima, a sad je najavio i svoj nastup na ‘Leskovačkoj roštiljijadi’ koju će ove godine i otvoriti.

Pročitajte: Neviđena patnja majke i oca – Preminulo dete Željka i Maje Samardžić

Bolest Željka Samardžića

Ata images

Sada sam odlično! Štitna žlezda je kao neka moderna pošast i mnogo ljudi se susreće sa tim problemom. Ali uz određenu terapiju sve se to vrlo lako i uspešno drži pod kontrolom. Barem je tako bilo u mom slučaju – objasnio je Željko i tako ohrabrio mnoge da ne odustaju u borbi sa ovom podmulom bolešću.

Pročitajte: Upoznajte porodicu Željka Samardžića – Od supruge ćete misliti da mu je ćerka, a tek unuke kakve su lepotice FOTO

Bolest Željka Samardžića

Ata images

Bolesta Željka Samardžića poznatog pevača ne ometa da normalno funkcioniše. Štaviše, čini se da nikada više nije radio nego poslednjih godina, i nikome se ne žali na zdravstveno stanje koje nimalo nije naivno. Najveća podrška tokom terapija su mu supruga Maja i ćerke bez kojih ne bi uspeo da se oporavi nastavi sa normalnim životom.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images