Porodična tragedija Željka Samardžića svet portal
Svet

December 24, 2023 13:00

By

Željka Samardžića zadesila najveća tragedija: Ostala je beskrajna tuga i praznina…

Porodična tragedija Željka Samardžića nikad prežaljena

Poznati pevač Željko Samardžić preživeo je tešku porodičnu tragediju. Posle rođenja prve ćerke Sanje, na svet je došao i sin kojem je pevač dao ime Zlatko, ali nažalost, preminuo je svega nekoliko meseci nakon rođenja.

Porodična tragedija Željka Samardžića svet portal

Rajko Ristić

Porodična tragedija Željka Samardžića ostavila prazninu na duši

O tragediji koja je zadesila njegovu porodicu, Samardžić nerado govori, a svojevremeno je rekao da gubitak sina njegova supruga i on nikada nisu preboleli.

Porodična tragedija Željka Samardžića i tuga koja ni dan danas ne prolazi ostavila je traga, a pevač je samo u jednom intervju kratko ispričao šta se tačno dogodilo.

“Naše drugo dete bio je sin koji je preminuo kao beba, a to su rane koje ne zaceljuju dok ste živi. Ostala je beskrajna tuga i praznina. Shvatite me o tome ne volim da pričam.”

“Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo”, rekao je Željko jednom prilikom.

“Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede”, ispričao je pevač.

Porodična tragedija Željka Samardžića svet portal

ATA images

Porodična tragedija Željka Samardžića – Bolna rana koja ne prolazi

Porodična tragedija Željka Samardžića ostavila je bol i prazninu, a pevačev blizak prijatelj koji je upućen u patnju koju su pevač i njegova supruga preživeli jednom je ispričao:

“Odlično se sećam tog perioda. Željko i njegova supruga su gubitak sina teško podneli. To im je bolna rana i zato ih treba razumeti što o tome nikada ne žele da pričaju. Tek što je došao na ovaj svet, mališan ga je ubrzo i napustio. Bili su to najgori dani u porodici Samardžić. Željkova i Majina prva ćerka Sanja bila je mala i nije znala kroz šta prolaze njeni roditelji, ona im je tada bila jedina uteha” , rekao je Željkov kućni prijatelj.

Pročitajte Željko Samardžić dva puta pobedio bolest, a sad sve zabrino – Ne zna koliko mu je vremena ostalo

Iako je porodična tragedija Željka Samardžića teško pogodila pevača, utehu je pronašao ćerkama i unucima za koje bi sve dao.

“Sve ove godine Željku su uteha ćerke i unuci, za koje živi. I muzika ga je na neki način vratila u život. Želeo je porodicu sa mnogo dece i potajno se nadao da će ponovo dobiti sina. Maja mu je podarila tri ćerke, kojima je on maksimalno posvećen i koje su ceo njegov svet. Sina, nažalost, nije imao, ali zato ima unuke, na koje je preponosan – završava Željkov prijatelj.

Porodična tragedija Željka Samardžića svet portal

ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ata images, Rajko Ristić