Bolest Željka Samardžića Svet novine, Svet portal
Svet

November 13, 2022 22:00

By

Dugo skrivana tajna: Željko Samardžić zaveo maturantkinju, njeni roditelji učinili sve da ih razdvoje

Supruga Željka Samardžića Maja uz njega kroz život korača duže od četiri decenije

Željko i Maja Samardžić odličan su primer da prava i iskrena ljubav može da odoli svim izazovima i iskušenjima. Prošli su brojne životne faze, sa ćerkama su iz Mostara došli za Beograd, kada su krenuli od nule, ali zajedno su uspeli da preborde sve nedaće. Danas iza sebe imaju 45 godina braka,koji su uspeli da očuvaju poverenjem i ljubavlju. Pevač je ispričao da mu se Maja dopala na prvi pogled i da je odmah zaprosio.

Pročitajte: Nećete ga prepoznati! Zbog nove pesme Željko Samardžić promenio lični opis!

Supruga Željka Samardžića

Foto: Instagram

– Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: Ti ideš kući sa mnom. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze.Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svetu – otkrio je pevač kako je upoznao ženu njegovog života.

Iz dana u dan njihova ljubav je sve jača, porodica se širila, a supruga Željka Samardžića je uvek bila pevačeva najveća podrška. U jednom od intervjua Samardžić je rekao da sve što u životu rade, to čine zajedno:

Pročitajte: Željko Samardžić o bolesti koja mu je promenila život!

Supruga Željka Samardžića

Foto: Instagram

– Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu – rekao je pevač za “Hello!” svojevremeno.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images