Svadba Darka Lazića
Svet

May 19, 2023 12:06

By

Žene Darka Lazića pokrenule zajednički biznis: Dve su se udružile, a evo šta je sa trećom FOTO

Žene Darka Lazića se udružile, od ovga će obe da profitiraju

Darko Lazić uživa u braku sa Katarinom Lazić sa kojom se nedavno tajno venčao. Katarina i Darko zabavljali su se pre skoro 15 godina, a sudbina ih je spojila ponovo nešto kasnije. Otkako su se pomirili i venčali, nerazdvojni su, a Katarina ga prati i na nastupima, turnejama…

Pročitajte Uzbuna u kući zbog prinove – Majka Darka Lazića ne odobrava snajinu trudnoću, dete ne sme da se rodi 

Žene Darka Lazića

Ata images

Marina Gagić bila je pevačeva verenica koja mu je rodila drugo dete, sina Alekseja, ali i bila uz nega kada je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. Iako su mnog mislili da će se čuti svadbena zvona, bivši par je objavio definitivan raskid.

Pročitajte Teške reči i udarci ispod pojasa – Ana Sević isprozivala Darka zbog alimentacije kada je čula da očekuje treće dete 

Žene Darka Lazića

Instagram printscreen

Posle razlaza se dosta spekulisalo o njihovom odnosu, no pevač je sada učinio nemoguće i stao svim zlim jezicima na put. Žene Darka Lazića su se udružile u biznisu. Naime, Katarina se bavi dizajnom i kreirala je svoju kolekciju određenih komada garderobe, a model za istu je ni manje ni više Marina, Darkova bivša verenica.

Pročitajte Ana Sević i Darko Lazić zajedno u provodu – Evo šta posle svega kažu o svom odnosu (foto)

Žene Darka Lazića

Instagram printscreen

Da situacija bude još interesantnija, njih troje su zajedno pozirali i pokazali da su zdravi odnosi bivših i sadašnjih partnera zapravo mogući. Lazić je ponosno pozira sa bivšom i sadašnjom, što je jedino pošlo za rukom Đoletu Đoganiju.

Ipak, Darkova prva supruga, Ana Sević, se nije našla na zajedničkim fotografijama, ali je poznato da je u dobrim odnosima s pevačem, kao i sa njegovom bivšom i sadašnjom.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM