Star

January 15, 2021 22:00

By

ŽESTOKI RAT! Mili preti Đorđu da će ga IZBACITI iz Zvezda Granda!

Velika frka digla se na snimanju Zvezda Granda kada je Đorđe David besan kao ris osudio Milija pred svima kako svojim kandidatima šteluje mikrofone kako bi bolje zvučali. I dok je Snežana Đurišić jedina stala jasno i glasno uz Đorđa i podržala ga, ostali su ćutali kao zaliveni!

Mili zapretio Đorđu!

Međutim, tek posle snimanja je izbio haos kada je Mili tražio od Đorđa da mu se izvini, što on nije hteo. Kompozitor je u svom stilu zapretio rokeru da će videti šta će se dogoditi što se usudio to da mu kaže, što su svi shvatili kao pretnju da će ga izbaciti iz žirija pošto je Mili sada ima funkciju muzičkog direktora produkcije. Tada su se umešale Karleuša i Marija koje su htele da odbrane Đorđa!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

To je bio opšti haos posle snimanje! Popović nije podržao Đorđa jer misli da Mili ništa nije štelovao, ali on je i dalje ubeđen da kompozitor to radi. Kada je posle snimanje izbila opšta frka Jelena i Marija su povukle Đorđa u stranu i rekle mu da ništa ne brine, jer niko ne može da ga otera iz žirija osim Popovića koji to sigurno neće uraditi – priča za Star izvor iz produkcije, dok nam Đorđe kaže da i dalje ostaje pri svom stavu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david)

To što uradim ili kažem tamo, sve je to u žaru borbe za moje kandidate. Svako od nas ima pravo da kaže šta čuje i šta vidi. Ne želim da ulazim u raspravu da li je Mili pogrešio i da li je on u pravu, a ja nisam. Ja to ostavljam da publika zaključi. Bilo kakva rasprava ili neslaganje među nama, publika će oceniti ko je od nas dvojice bio u pravu. Snežana Đurišić me je podržala. Šta je bilo posle i da li sam i sa kim još pričao na temu štelovanja mikrofona ostavio bih samo za sebe. Svako od nas zastupa svoj stav, a tu izvinjenja nema, ako ste možda mislili da sam mu se posle snimanja izvinio – nisam – objasnio je Đorđe i otkrio nam da li se plaši Milija i njegove sujete zbog čega bi možda morao da napusti žiri.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Popovic 🌟 (@sasa_popovic_grand)

Popović je bio na Milijevoj strani kada smo se svađali oko štelovanja mikrofona, za to mogu da kažem samo super i divno. Ne plašim se Milija da može da me istera iz žirija. Ja svoj posao časno radim, a ako me otkače, hvala Bogu, imam šta da radim. O mom opstanku u žiriju će odlučiti ljudi iz produkcije, a to su Saša Popović na prvom mestu, pa tek onda Mili, pa Snežana Đurišić i još jedan čovek. Nije to ekipa koja se oslanja na jednog čoveka ili samo na Milija, to je ekipa od više ljudi. Mili nije glup, ima on dobar osećaj da čuje ko je dobar, a ko ne – rekao je za Star Đorđe koji je otputovao na dve nedelje u Sarajevo kako bi vežbao sa svojim kandidatim koji tamo žive, a zbog korone ne mogu da dolaze u Beograd.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR