Život Aleksandre Prijović svet novine svet portal
Svet

June 16, 2024 09:00

By

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja

Godine 2013. domaći mediji brujali su o navodnoj vezi Prije i Viktora Živojinovića. Kako su tada pisali, pevačica Aleksandra Prijović brzo je prebolela vezu sa Amarom Giletom i uplovila u novu romansu, i to sa sinom Lepe Brene, maločas pomenutim naslednikom.

Život Aleksandre Prijović svet novine svet portal

Ata images

Život Aleksandre Prijović interesantan je javnosti

Naime, Viktor je, kako je tada preneo Kurir samo zbog pevačice došao na snimanje novogodišnjeg programa “Grand produkcije”, a sve vreme je pogledom pratio pevačicu, dok su u pauzama prisno razgovarali.

Aleksandra i Viktor se poznaju već duže vreme i zaista su u početku bili dobri prijatelji. Međutim, to prijateljstvo je preraslo u ljubav, te su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu. Sve češće su počeli da se viđaju i druže i zaista imaju poverenje jedno u drugo, a Viktoru je jako drago što njegova mama Lepa Brena ima izuzetno lepo mišljenje o Aleksandri i veoma joj je draga.

Ipak, oni ne žele da u javnosti pričaju o ovome, ali ste mogli da vidite na snimanju novogodišnjeg programa “Grand” produkcije koliko su bliski bili. Pa on je tamo otišao samo zbog nje – izjavio” je izvor blizak ovom paru.

Život Aleksandre Prijović svet novine svet portal

ATA images

Inače, Viktor i Aleksandra su se na snimanju sve vreme navodno zaljubljeno gledali, razgovarali, a Brenin sin je u jednom trenutku svojoj dragoj pokazivao sadržaje iz svog telefona. Da je srećno zaljubljena Aleksandra je potvrdila na društvenoj mreži Fejsbuk kada je stavila status:

“Ja imam najboljeg momka na svetu”,  koji je nakon snimanja obrisala, dok na pitanja o vezi sa Viktorom nije otkrivala detalje.

“Ja Viktora dugo poznajem. Mnogo se lepo družim i sa njim, ali i sa njegovim bratom Stefanom”, bilo je sve što je rekla Aleksandra Prijović.

Život Aleksandre Prijović svet novine svet portal

Rajko Ristić

Da su u privatnom životu kao i u poslovnom, fantastičan tandem Filip Živojinović i Aleksandra Prijović svima su dokazali i tim više je jasno što uprkos pokušajima tračara da im uzdrmaju bračnu harmoniju, Aleksandra i Filip nikada nisu narušili uzajamno poverenje, poštovanje i dozvolili da im išta ugrozi ljubav.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić