Kuća Zorice Brunclik svet novine svet portal
Svet

June 23, 2024 22:00

By

Zorica od tuge izgubila kosu i moć govora, u život je vratio Kemišev vapaj: U tu jednu rečenicu stali su sva ljubav i bol

Zorica Brunclik i Kemiš zajedno su decenijama

Diva narodne muzike Zorica Brunclik pre dve godine proslavila je pola veka karijere. Iako iza sebe ima pregršt nagrada, albuma i spektakularnih koncerata, pevačici najviše zavide na divnom braku sa Miroljubom Aranđelovićem, virtuozom na harmonici. Međutim, iako je sada srećna i ostvarena na svim poljima, neke događaje iz prošlosti ne može da zaboravi.

Zorica Brunclik i Kemiš svet novine svet portal

Rajko Ristić

Zorica Brunclik i Kemiš jedno drugome su najveća podrška

Pevačici Zorici Brunclik je posebno teško pao gubitak majke, a tada joj je najviše pomogao da prebrodi tugu. Zorica Brunclik i Kemiš zajedno su više od tri deenije, i njihov zajednički život je veoma bogat, a o svojim radostima i nedaćama govorila je povremeno za medije.

“Teško sam podnela smrt majke. Tada sam shvatila da je Kemiš čovek mog života, jer je bio sa mnom 24 sata. Ja sam samo želela da odem za mamom, bez obzira na decu… On je imao jednu vreću koja se kreće, jednog zombija. Tada nisam bila svesna toga”, opisala je Brunclikova.

“Tada sam izgubila moć govora, opadala mi je kosa. U jednom trenutku sam se tuširala i nisam bila svesna da mi cela kosa pada po telu. Ugledala sam njega, a on je samo rekao: Bakice mnogo smo te voleli, ali nemoj da mi je uzimaš’“, dodala je Zorica sa suznim očima.

Zorica Brunclik i Kemiš svet novine svet portal

ATA images

“Tada sam se trgla i shvatila. On je sa mnom bolovao tu bol, maksimalno mi je pomogao, i u tim trenucima sam shvatila da je on čovek za mene”, izjavila je pevačica.

Pročitajte Ovako izgleda kuća u kojoj je sve u znaku ljubavi – Zorica i Kemiš otvorili vrata svog doma (video)

Kako kaže, nije očekivala da će baš sa Kemišom imati najbolji period života.

“Shvatila sam da je život toliko prolazan i kratak… Mnogo sam bila popularna, mnogo sam radila. Partnere sam tada upoznavala u hodu. Mislila sam da je to razlog zbog kojeg nismo bili srodne duše i zbog kojih smo se razilazili. Da je meni neko onda pričao da je Miroljub čovek mog života, ne bih mu verovala, ali eto, mi smo se našli”, rekla je Zorica, a dotakla se i priči da je Miroljub bio ženskaroš.

Zorica Brunclik i Kemiš svet novine svet portal

Rajko Ristić

“On je mene nervirao jer je bio ženskaroš. Ja sam imala neki after-parti posle koncerta u Sava Centu, a on je tada pozvao i prošle i sadašnje i buduće žene (smeh)”, rekla je Zorica za Premijeru vikend specijal.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić