scandal

March 20, 2020 10:00

By

Milici Todorović ni korona ne može ništa! Pevačica u lajvu nasmejala fanove do suza!

Milica Todorović napravila je pravu pometnju kada se na Instagramu uključila uživo i pokazala kako provodi vreme u samoizolaciji sa svojom porodicom u Kruševcu. Pevačica je održala konferencijski lajv s kolegama, ali i sa svojom bakom.

NOVI SVET OTKRIVA! NOVAK OTKRIO LEK ZA KORONU! SEVERINA SE LEČI OD KORONE! BRENA NIKOG NE PUŠTA U KUĆU! ŠAULIĆI POBEGLI IZ BEOGRADA! ANABELA UVALILA LUNU U DUGOVE! MARIJA ŠERIFOVIĆ POSTAJE MAJKA! TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI!

“Kija mi je uništila život, imam dokaze, šalje fanove da me sabotiraju…” Luna kroz suze priznala da nije imala šta da jede i da je Miljković izdržavao!

Nakon vesti da je Luka Jović pobegao iz karantina, oglasila se Sofija Milošević! “Ne izlazim iz stana, u izolaciji sam!”

Milica Todorović napravila šou!

Najpre se u Miličin lajv uključila Slavica Ćukteraš, a mnogi fanovi pevačice iznenadili su se kako izgledaju bez šminke. Todorovićeva se tada našalila na račun svog izgleda, rekavši da izgleda kao „pripravnik pčelarstva“. S druge strane, Ćukterašova prema svojim pratiocima nije bila toliko ljubazna, pa je, kad su prokomentarisali to što je nenašminkana, počela da se svađa s njima.

Posebnu pažnju izazvalo je uključenje Miličine bake, koja je samo nakratko popričala sa unukom. Pevačica joj je poručila da ne izlazi iz kuće i da kašlje u lakat ili maramicu, a potom prekinula vezu.

U međuvremenu, u njen lajv uključio se i Goran Čomor, i to iz kupatila. Voditelj se opuštao u kadi, a kada je shvatio da ga vide pevačicini pratioci, brzo je prekinuo poziv. Milica se zacenila od smeha.

– Čomor mi se javio iz kade, ja ne verujem – rekla je ona brišući suze s lica.

Pozivu su se priključili i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, kojima se Milica obradovala.

– Zoka i Kemiš su retko duhoviti i prijatni ljudi – rekla je Milica.

Kada se Brunclikova uključila u njen lajv, pitala ju je da li je aplaudirala medicinskim radnicima. – Mi to ovde nemamo – rekla joj je mlada koleginica, a Zorica je počela da se smeje.

– Nemate medicinske radnike? – pitala ju je ona i gotovo se zacenila od smeha, a onda je Milica objasnila da zapravo nije čula za taj potez sve dok joj Brunclikova nije objasnila.

Pred završetak lajva Todorovićeva je pozdravila svoje pratioce, a onda im poručila da se čuvaju i da ne izlaze na ulice.