Scandal

August 4, 2020 11:57

By

PEŠIĆEVA ISPROZIVALA LUNU! Nikada se svojoj majci ne bih tako OBRATILA!

Jelena Pešić je u emisiji „Zadruga – Narod pita” iznela svoje mišljene o tome što su Gagi, Luna i Anabela porodično ušli u rijaliti, a onda je bez dlake na jeziku oplela po Đoganijevoj.

JELENA: „LUNA JE UVEK IMALA UTISAK DA JA NJU PECKAM!”

„Najviše me je nerviralo to što su mi govorili da ja forsiram da sam vaspitana, a nisam to ja. Luna je imala utisak da ja nju uvek peckam za stolom, ja sam malo pričala o porodici, koliko sam trebala i imala da se hvalim i koliko sam ponosna. Mene su gledaoci pitali i drugi su pričali to. Meni nije normalno da neko ima takav odnos sa majkom, ja i dalje verujem da će njihov odnos da se izgladi. Meni je tu malo u neku ruku, Lune, ne žao, da je žalim, nego mi je žao, jer ni ona nije znala na koju će stranu i tako dalje. Nije mi normalno kad devojka raskine, da histeriše, i onda kažu da peckam, ne peckam, ali to je moje mišljenje.”, rekla je Pešićeva.

„Pa dobro, ne slažem se sa njom, rekla je nešto što nije bilo u pravom momentu, ovde ljudi moraju da shvate da je ovo porodične problem, može da se umeša, ali nije pravi momenat. Ti si napravila poređenje kakvi su tvoji roditelji i ponašanje prema njima! Kako bi se ti nosila u ovoj situaciji?”, uzvratio je Gagi.

„Gagi, vi ste došli porodično i imali smo pravo da vas komentarišemo, meni nije normalno ni da se ovako javno da se pokaže. Ja sam rekla, majci je unapred sve oprošteno, kakva god i šta god da je rekla. Luna jeste bila u nezgodnoj sitauciji. Šta god i u kakvoj god situaciji bila, ne bih joj se obratila ovako, ja nikada nisam rekla mojoj majci: ‘Skloni se, pomeri se’, a da ne pričamo o psovkama i vređanju, ja sam mislila da to može samo u filmovima”, odbrusila je Jelena.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević