Vesna Zmijanac ispovest
Star

August 23, 2021 14:10

By

Vesna Zmijanac i Zorica Marković se POMIRILE! Vesna joj OPROSTILA 3.000 dinara?

Posle dugodišnjih spekulacija da su Vesna Zmijanac i Zorica Marković u ratu, dve koleginice su se pomirile, čak i obnovile nekadašnju saradnju.

Vesna Zmijanac i Zorica Marković se pomirile!

Vesna Zmijanac punih šest godina nije nastupala u Beogradu, ali sada se odazvala pozivu svoje koleginice Zorice Marković i napravila zabavu za pamćenje u njenoj kafani. Da je vladala odlična atmosfera dokazuju i snimci koji su završili na društvenim mrežama. Po svemu sudeći, Zmijančeva je bila dobro raspoložena, a njena verna publika – još bolje.

Zorica Marković

Podsetimo Vesna Zmijanac i Zorica Marković zaratile su u novembru 2014. godine, navodno zbog 3.000 dinara. Zmijančeva je petkom pevala u kafani Markovićeve, a onda je taj niz prekinula zbog zarade koje su njih dve navodno obračunavale po različitom kursu.

Vesna je tada bila uverena da ju je koleginica po svirci zakidala za nekoliko hiljada dinara, dok je Markovićeva tvrdila da joj je odmah po završetku nastupa regularno isplaćivala po 180.000 dinara. Sada se čini sda su zaboravile na ova vremena, zakopale ratne sekire i ponovo obnovile saradnju, piše Pink.rs.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ