zorica markovic
Scandal

9 Oktobra, 2021 20:00

SCANDAL! intervju! Zorica Marković odbrusila: „Film o Tomi nema veze sa životom”

Samo za SCANDAL! Zorica Marković priča o svojim planovima, pretresa zadrugare, a nije štedela ni kolege!

Zorica Marković bez dlake na jeziku!

Kako ide posao u ugostiteljstvu?

– Evo baš sam sad stigla u restoran, počinje muzikica… Imam i hotel na Divčibarama, radi se punom parom! Zove se Hotel Bob kod Zorice Marković.

Jesi li zadovoljna?

– Kako ne, još malo počinjemo sa radom. Biće zimsko kupanje, zatvoreni bazen, muzika… Ludilo mozga, 90 ležaja… Ma sve po redu. Ide mi posao, da ti kažem, kao Mek radim! (smeh)

Šta se dešava sa muzikom, neka nova pesma?

– Snimila sam nešto jako interesantno, trebalo je Tifa to da mi radi, ali se nismo poklopili s vremenom, pa sam to uradila sa Raletom i Stankom Marinkovićem. Snimili smo duet, radili smo u Knezu kao ulični svirači. To sam uradila sebi za dušu.

Jel to neki rokerski fazon?

– To je neka moja luda energija, to sam u duši… Ali me narod dohvatio i eto tu sam u narodnjačkim vodama…

Šta je sa biznisom koji radiš sa sinom, pravili ste neke zdrave napitke?

– Stali smo zbog korone, ali biće i to, samo polako.

Nažalost, preminula je Marina Tucaković, kako ćeš pamtiti saradnju sa njom?

– Ne znam ko je s njom bio loš, tuga svake nedelje, odlaze kolege, veliki ljudi… Od Šabana pa na ovamo, tuga, ovo više ne može da se izdrži! Ona mi je radila Duga je, duga devojačka tuga. Taj album sam uradila sa njom i Futom, čak mi je jednu pesmu pisao i Tonči Huljić jer je on sarađivao sa Marinom, to je album Lijte kiše.

Jel naša estrada bila fer prema Marini?

– Ja sam kod Marine Džeja odvela, ona je meni nudila Zar ja da ti brišem suze za neki festival, međutim, odmah sam znala da to nije za mene, mogla sam ja to da otpevam, bio bi hit, ali ne bi to bilo to jer sam znala kakve Džej ima specifične trilere. Od srca sam mu to prepustila, Marina nije mogla da veruje da neko od pevača tako lako prepusti hit, ali eto, ispala sam čovek… To je kao rođeno za njega bilo. Nas dve se nismo družile, ali smo se poštovale i to je sve što imam da kažem o tome.

Imaš li sada s kim da se družiš sa estrade, mnogi su otišli, Džej, Sinan, Šaban…

– Od Tome, preko Šabana, Sinana, Džeja… Sa svima njima sam bila kao brat! Vidim ima film o Tomi, ne moram ja da kažem nešto o njemu, ali smo tolike godine proveli zajedno. Trebalo je Bjela da pozove mene ili Lepu Lukić da se lepo informiše, da nešto kažemo i da prenesu kako je bilo… Ono što ja vidim tamo, to veze s mozgom nema, jesu išli na emociju, OK, on je sam po sebi čovek emocija.

A Šaban? Kakva si sa njim bila?

– Retko smo se nalazili, ali kad god smo se našli, umeli smo da zaginemo. Volela sam da ga slušam! O Sinanu da ne pričam, prvo se isplačemo kao budale, ne znam ni ja zašto, ali tako je bilo. Nijednu pesmu nije objavio da je prvo meni ne pusti. Pre ne znam koliko godina smo počeli zajedno u Diskosu, tresli smo se dok smo čekali da saznamo da li će da nas prime… I šta sad reći, retko se takvi ljudi rađaju, ostaje iza njih velika praznina, tuga… Nemam više s kim da se družim na takav način.

A Vesna Zmijanac? Jel ti kuva onu boraniju i sad kad napravite fajront?

– Nije boranija, sataraš! I sa Vesnom sam dobra, nemamo nikakve probleme, nego to od neke rečenice naprave slona i eto tračeva.

Kakva si sa Darkom Lazićem?

– Super, super! I da se zna, ništa mi ne duguje, on je bio kod mene s nekim društvom i oni su ostali kratki, nema on s tim veze! To su budalaštine! Obožavam to dete i odmah sam rekla da će da bude zvezda, glas kakav on ima se više ne rađa!

A šta kažeš na to što se razvodi, ženi, menja ženske?

– Neka ga, neka radi šta hoće, i treba da radi! Šta ga boli k**ac! Mlad, lep, može mu se! Sve kao nešto mora ovako, mora onako! Kakve veze ima, neka smo živi i zdravi!

A ti i ljubav? Jel te stvarno jure klinci?

– Sve je to počelo iz sprdnje! Moja energija se poklapa sa mladalačkom, pa onda dođu ti klinci kod mene u kafanu, kukaju mi na ribe, sve mi pričaju… Ja to slušam, sedimo, smejemo se, zajebavamo se, ja sam pozitivno luda, razmenjujemo tu ludu energiju i onda kao ja volim teletinu, piletinu. Ružno je prvo upoređivati ljude sa životinjama. Ja sve poštujem, nikome se ne mešam, drugačije shvatam život i gledam svoja posla.

Tako si se isto zezala i za Snežanu i ginekologa, pa je ispalo da prozivaš?

– Boli me k**nac, oni su kao sa kraljevskog dvora, ne smeš ništa da kažeš! Ja nikoga ne mrzim, svima želim svu sreću, samo se tako izražavam, a ništa loše nema tu! Šta me briga da li je ona baba ili on deda ili obrnuto!

Da, evo Ceca ima mlađeg?

– Ima, i neka je, boli je uvo! Dečko je ko lutka, Ceca sija, jedan je život! Šta treba, samo da radimo ko konji, udaraju nas sa svih strana i gde smo tu mi?! Pa ja nikad u životu ništa nisam radila zbog nekog ili zbog naroda! Tako i ona, može joj se. Super su par i želim im sreću!

Kako se snalazi u žiriju kod Popovića?

– Snalazi se Ceki gde god oćeš, ona je boginja! Ajde bre, kako da se ne snađe!

Došla je na Karleušino mesto… Ipak su oni bili kao neki vid rijalitija?

– Oni su meni čist rijaliti, a svi kao nešto osuđuju rijaliti! Samo što je u pravom rijalitiju 50 ljudi, a kod njih prođe na hiljade dece koju kritikuju – donja laga, gornja laga, obuko si se, nisi se obuko! Oni s**bu život toj deci, aman!

Kakav će Grand biti bez Brene i Popovića?

– Mene to ne zanima, ja sam odavno izašla iz te priče. Nemam ja želudac za te stvari, ugostiteljstvo mi je krenulo i u tome plivam, a rijaliti volim, za mene je to sjajna psihološka igra. Mislila sam da sve znam, a onda sam shvatila da dosta toga ne znam i to sam tamo naučila.

Kako ti se čine novi zadrugari?

– Top, super. Deniz mi je otkriće, sjajna je! Janjuš mi se takođe sviđa, to je onaj Janjuš kojeg narod voli! Samo da tako izdrže do kraja.

Opet se digla prašina oko Snežaninog sina, šta se tu dešava?

– Ona je uvek bila dobra majka, e sad… Gde je propust napravljen… Marka znam, on je perfektan prema meni, bio je kod mene pre par dana… Nisam čula da je Sneža negde pogrešila. Svi mi jurimo i radimo, ali sam zapostavila karijeru kad mi je dete bilo malo. Ali ne mogu da osudim Snežanu, da je ona kriva za to, ne!

Šta je sa Milicom Kemez, jel joj ti kupuješ plac?

Milica je moje srce, ja sam joj tu za sve na raspolaganju! Šta god treba, pomoći ću joj. A te priče da ću ja da joj kupim nešto ili Ceca, i ona vam je sama objasnila da sam tu za nju za sve i u svakom trenutku! Sve što joj obećam, uradiću joj. Uspećemo nas dve da ostvarimo sve što smo se dogovorile.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ