Svet

3 Aprila, 2021 21:00

Darku prekipelo: ŽALOSNO je što Zorica i Nada PREKO mene traže MARKETING!

Darko Lazić važi za osobu koju retko koji natpis ili izjava mogu da isprovociraju i povrede, međutim prošlonedeljni “apel” Zorice Marković i Nade Topčagić da treba da završi u zatvoru jer je pevao na korona žurci nije mogao da ne iskomentariše, piše SVET.

Jure marketing preko Darka

Ja ne znam dokle će preko Darka Lazića da se svi kače i dolaze do medijima. I Zoricu i Nadu jako cenim i poštujem. Uvek kad se negde vidimo izgrle me, izljube. Darkić moj, ovo ono, a onda za nešto što se čak nije ni desilo se navija da ja odem u zatvor? Prvo, snima koji je dospeo u medijima je sa privatne proslave, gde nas je bilo desetak. Kum slavio nešto. Nije bilo ni muzike, nego karaoke, ja sam otpevao toj ekipi pesmu dve: Dakle, nikakva žurka. Niti znaš šta se dešava a šalješ me u zatvor – rekao je iznervirani Darko.

Eto, obavestite ih da sam pokrenuo i kanal “Darkova kuhinja”, da spremam hranu, i kačim na internet, pa će Iitu možda da se pobune i traže mi zatvorsku kaznu zašto spremam hranu. Kad se neki nebitnanjkovići kače, to mi je razumljivo, ali ostvareni pevači poput Zorice i Nade to da rade mi nije jasno, ako je do toga došlo da preko mene grabe novine, onda je sve otišlo dođavola – ispričao je Darko, piše SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET