Život Tanje Jovićević svet novine svet portal
Star

November 25, 2021 19:00

By

Jeziva prošlost! Drugarica otkrila: „Tanju je UNIŠTIO dečko narkoman?”

Tanja Jovićević ušla je u rijaliti zbog loše materijalne situacije, a mesec dana pre samog ulaska, nije imala para ni za kiflu. Kako otkriva njena prijateljica, Tanja je jedno vreme živela kod nje jer nije imala krov nad glavom, a zatim se doselila kod druga, koji je ostao bez posla, pa su zajedno gladovali.

Tanju uništio dečko!

Tanja godinama jako loše živi, teško joj je baš, meni je mnogo žao, ali sama je kriva za svoju situaciju! Imala je sve, njeni tata i mama su joj zaista obezbedili sve, a ona se spanđala pre mnogo godina sa tim likom Goranom, koji se drogirao, bio je propalica i ona je zbog ljubavi prema njemu izgubila sve. Prodala je i kuću koju je nasledila od oca, i stan koji joj je ostao od majke. On je otkačio kada više ni dinar nije imala. Bila je i ranije u Zadruzi, ali je i te honorare spiskala i nije se obezbedila za stare dane. Sada će, navodno, novac koji zaradi uložiti u neki stančić na periferiji. Rekla sam joj, ako je pametna da iznajmi stan i da ostatak novca uloži u neki posao kako bi mesečno imala prihode. Verujte mi, one stvari koje nosi, garderobu po rijalitiju, to su joj poklonili da ima da menja! Gola je kao pištolj – priča Tanjina drugarica za Star i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tanja Jovićević (@tanjaoktobar1864)

Istina je da više od deset godina nije imala partnera, ne znam! Pričala sam sa njom, ona želi da ima nekog sa kim će da živi, da provede naredne godine, ali šta je problem da nađe, nisam pametna. Ona je posle Gorana imala neke veze, ali je to bilo kratko, preplašena je od njega jer joj je sve uzeo, uništio je, a ona ga je baš volela. Rekla sam joj da ne može da sedi i čeka, mora da preuzme inicijativu neku i ona, baš bi bilo lepo da uvedu u rijaliti nekog ko će moći sa njom, da se zaljubi, to bi je u život vratilo. Pa, zamislite da nemate s*ksualne odnose više od deset godina! Zato i izgleda onako kako izgleda – završava Tanjina drugarica koja ne želi da joj objavimo ime.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ