svetlana
Svet

March 4, 2022 16:00

By

SVI ZNAJU ZA VILU NA KIPRU, A EVO GDE CECA IMA NEKRETNINE U SRBIJI!

Kada je 2006. godine poželela da skroji oazu u kojoj bi bila potpuno spokojna, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović kupila je letnju vilu na Kipru. Iako joj se i pre toga pružala mogućnost da i van Srbije živi u luksuzu, za tim nikada nije žudela, ali želja da deci obezbedi komforan odmor ipak je prevagnula. Logično je da Ceca najbolje može da se odmori jedino van granica Balkana, ali nije samo odsustvo turista s naših prostora doprinelo da se zaljubi u jugoistočni deo ovog ostrva divlje lepote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Osim njene vile, na obali mora nalaze se još samo tri vile, ali Cecina je najraskošnija i najveća. Prve komšije su joj Rusi i okruženje njenog doma ni po čemu ne odaje utisak da se iza bedema ovog zdanja skriva naša najtraženija zvezda. Zbog svega kroz šta je prošla nakon smrti svog supruga Željka Ražnatovića Arkana, nameće se i zaključak da je na Kipar povremeno odlazila i kako bi se sklonila od stresnih situacija.

Međutim ono što malo ko zna je da na srpskoj planini, Ceca ima apartmane.

Pre deset godina Ceca je kupila dva velelepna apartmana koje je uredila po svom ukusu. Trudila se  da i njena deca, Anastasija i Veljko, kada nisu u Beogradu ili na Kipru, uživaju u čarima Kopaonika.

Prethodnih godina Anastasiju je javnost često imala prilike da vidi na Kopaniku, dok se sa godinama to proredilo, a Veljko svaki slobodan trenutak koristi da boravi tamo. Poslednji put Ceca je na Kopaoniku bila prošle godine, a javnost je danima pisala o detaljima tog putovanja.

Pročitajte: Barbara Bobak otkrila zašto su otkazali svadbu! Pa progovorila o odnosu sa pevačem: “U našoj vezi Darko je žensko!”

 

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM