Nemanja Gudelj
Svet

May 30, 2022 11:00

By

Ne vraća se u Sevilju? Gudelj kupio luks stan u prestonici kako bi bio bliže Cecinoj naslednici: Ovo su svi detalji

Ćerka Cece Ražnatović biće presrećna kada čuje šta je uradio njen dečko fudbaler

Ćerka Cece Ražnatović – Fudbaler ludo zaljubljen, odlučio da kupi i luks nekretninu u prestonici 

Fubaler Nemanja Gudelj navodno je kupio luksuzan stan u centru Beograda za koji je dao ogroman novac. Gudelj je, naime, već nekoliko dana sa porodicom u Beogradu gde je došao povodom rođendana svoje devojke Anastasije Ražnatović. Ćerka Cece Ražnatović nije krila oduševljenje povodom njegovom dolaska. Čini se da njihova veza ide toliko uzlaznom putanjom da je Gudelj odlučio da se skrasi u Beogradu.

On je prilikom posete u Srbiji boravio u luksuznom stanu u elitnom naselju Beograda, a kako se šuška, fudbaler je stan kupio u zgradi koja se nalazi odmah pored reke, na koju ima pogled terasa stana. Fudbaler je stan kupio od Viki Miljković koja je kuma njegove drage Anastasije piše “SCANDAL!”.

U sklopu zgrade je ogromna garaža, kao i zatvoreni bazen sa ležaljkama, koji mogu da koriste oni koji imaju svoj ili iznajmljeni stan u zgrade.

Pročitajte: Pevačica ne krije sreću: Prvi javni poljubac Anastasije i Gudelja (FOTO)

U sklopu objekta nalazi se restoran, a u hodniku, na ulazu zgrade, portir dočekuje one koji ulaze, pa tako stanari na ovoj lokaciji ne mogu imati nenajavljenje ili slične goste.

Podsetimo se, Nemanja je pre nekoliko dana stigao u Beograd povodom Tasinog rođendan a dan uoči velike žurke cela Nemanjnina porodice provela je predivno veče u Ljutice Bogdana. Tom prilikom, priznati fudbaler upoznao je ccelu tazbinu a Ceca nije krila oduševljenje mlađanim sportistom. Fotografija njihovog porodičnog druženja isplivala je na Instagram isto veče, a o Nemanji Ceca je govorila sa velikim ushićenjem:

Pročitajte: Dileme više nema: Olivera Gudelj oduševljena snajom. Anastasija je uspela ono što nijedna devojka nije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Portal Nadlanu (@na_dlanu)

 Veče je prošlo fantastično. Slavili smo, a Nemanja je sinoć mene jednim gestom rasplakao, ali ja neću o tome – rekla je zagonetno Ceca, a zatim dodala da je njena ćerka sve sama organizovala večeras, te da ona nije ništa platila za slavlje.

Osim toga, Nemanja je dokazao da mu osim talenta ne manjka ni kućnog vaspitanja, pa je za rođendan svoje devojke doneo poklon o kome se danima pisalo. Naime, kakosu preneli domaći mediji u pitanju je portret Željka Ražnatovića Arkana sa Anastasijom koji je rasplakao članove porodice, a naročito Cecu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram