Stan Oliverove udovice
Svet

September 28, 2022 13:01

By

Ivanovićeva udovica progovorila o ljubavi sa Igorom: Oliver bi bio najsrećniji da zna da ponovo volim

Milena Ivanović i Igor Jurić nisu od svih dobili podršku za ljubav

Otkada je objavila da je u vezi sa Igorom Jurićem, Milena Ivanović ne prestaje da bude glavna tema svih medija.

Iako je njihova ljubav uglavnom naišla na odobravanje javnosti, postoje i oni koji su Oliverovu udovicu osudili zbog toga što se usudila da ponovo voli.

Pročitajte: Ekskluzivni papraco – Prve zajedničke fotografije Milene Ivanović i Igora Jurića (Foto)

A, šta misli o osudama koje stižu na njen račun, Milena je progovorila za magazin “Story”.

– Najviše ne podnosim lažne moraliste koji su našli da ocenjuju da li je ta veza došla prerano ili ne. Od Oliverove smrti prošlo je pet godina. Svako ko je spreman da mi to zameri mora biti licemeran, jer ljubav je nešto što vam se dogodi ili ne. Posle svega, meni se ljubav desila i zašto bih je krila. Igor i ja smo dvoje slobodnih ljudi koji su se u jednom životnom trenutku našli i zavoleli. Mislim da je njemu malo teže palo nego meni što je nastao takav odjek u javnosti. Nisam ga očekivala i zato sam u početku objavljivala naše zajedničke fotografije misleći da nikome neće biti interesantne. Kada sam shvatila šta se dešava, prestala sam, iako ne mislim da ima ičeg strašnog u tome. Važno mi je da sam čista sama pred sobom i pred Bogom, jer ja najbolje znam šta je Oliver bio meni i ja njemu, šta sam sve za tog čoveka uradila jer sam ga volela, i znate šta, sigurna sam da je Oliver tamo negde danas najsrećniji što sam nastavila sa životom i što sam uspela da ponovo volim – rekla je Oliverova udovica.

Pročitajte: Milena i Jurić nikad srećniji – Udovica Olivera Ivanovića na meti gnusnih provokacija žena: Profitirala na pogibiji muža (foto) 

Instagram

Milena Ivanović i Igor Jurić su već duže vreme u vezi, a ona je za magazin “Story” otkrila i da li planiraju ljubav da krunišu brakom.

– Nisam formalista i ne verujem u papire. Meni papir apsolutno ništa ne znači u ljubavi, ako nekog volim, živeću s njim bilo gde i na bilo koji način jer verujem da je ljubav jedini pravi pokretač – zaključila je Milena.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM