Svet

September 19, 2022 17:00

By

Preživela je pakao a onda nestala: Ovo je prva žena Igora Jurića, nimalo slična Mileni (foto)

Prva žena Igora Jurića povukla se iz javnosti nakon drame 

Prva žena Igora Jurića slabo je poznata široj javnosti iako je on tokom poslednjih godina bio dosta medijski eksponiran nakon tragične smrti njihove zajedničke ćerke Tijane. Njegova navodna romansa sa Milenom Popović tu popularnost samo je još više istakla, a za to vreme Mirjana Jurić sve brže se vraćala u anonimnost.

Pročitajte:Smrt je ponovo tu – Milena Ivanović neutešna, oglasila se porukom koja slama srce 

udovica olivera ivanovića

Foto: Instagram

Iako je jasno da već duže vreme nisu zajedno, nije sasvim poznato da li su prva žena Igora Jurića i ovaj borac za dečja prava i bezbednost zvanično razvedeni ili ne. Dok su se javnosti najpre zajedno predstavili tokom drame koja se odvijala u vezi s njihovom ubijenom ćerkom, kasnije je Igor uvek nastupao samostalno dok Mirjana nije želela da bude u centru pažnje javnosti.

Pročitajte: Kakav prizor sa plaže zaljubljenog para: Milena Ivanović i Igor Jurić nikad srećniji nazdravljaju svojoj ljubavi (FOTO)

Foto: Instagram

Prva žena Igora Jurića i on imaju i drugu ćerku, Sašku, koja ih danas vezuje uprkos tome što više ne žive zajedno. Igor je prošle godine u ispovesti otkrio da je tokom tragedije koja je snašla njegovu porodicu Mirjana bila daleko pribranija od njega, te da je pokazala snagu dok je on tonuo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Insatgram