Star

11 Novembra, 2020 18:00

AGONIJA se nastavlja! Nakon produženog PRITVORA, Rasta MOLI Anu da mu dovede ĆERKICU samo da je vidi!

Stefanu Đuriću Rasti produžen je pritvor za još 30 dana, a kako je navedeno u Višem sudu, reper ostaje iza rešetaka zbog postojanja određenih okolnosti koje ukazuju na to da bi on u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo!

Samo mu ona nedostaje!

Kako piše tabloid STAR, Rasta je ostao u šoku saznavši da će biti lišen slobode još mesec dana, a navodno je preko advokata poručio bivšoj ženi Ani Nikolić da mora da vidi ćerku Taru, jer samo njena poseta može da mu olakša predstojeće dane.

Pevačica se do sada nije slagala sa tim da njihova ćerka posećuje tatu u zatvoru jer se plaši da bi to bilo traumatično za dete, ali pošto Stefan ostaje u Centralnom zatvoru,  a Tara je baš vezana za njega, pevačica će možda popustiti i odvesti je kod oca.

Podsećanja radi, Rasta je uhapšen početkom oktobra kada su mu pronašli paketić skanka u kolima, a potom i veću količinu marihuane u stanu u kom živi.

Za ovo delo zaprećena kazna je od tri do 12 godina zatvora, a Rasta tvrdi da je opojnu supstancu koristio za ličnu upotrebu, a ne za prodaju i ni za živu glavu nije hteo da otkrije od koga je on kupio drogu.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR