aleksandra bez isaka
Svet

21 Maja, 2022 19:50

Aleksandra bez Isaka u Parizu! Izgubila pasos!

Aleksandra bez Isaka u gradu ljubavi

Jedna od najpopularnijih pevacica mlađe generacije, Aleksandra Mladenović provela je nekoliko dana u prestonici Francuske, ali sa njom nije posla njena jača polovina Isak Šabanović. Iako su odmah krenule spekulacije da su se posvađali i da više nisu zajedno, to apsolutno nema veze sa istinom.

Aleksandra bez Isaka u Parizu

Naime, Aleksandra je u Parizu bila kod porodičnih prijatelja, a taj put je dogovoren dosta unapred.

Pročitajte: Aleksandra Mladenović uporedila Cecu i Karleušu, pa sve objasnila (foto)

Aleksandra bez Isaka

Privatna arhiva

– Sa Isakom sam i sve je u najbolje redu – započinje pricu kroz osmeh Aleksanda i nastavlja:

– To su dugogodišnji prijatelji moje porodice i mene, išla sam da ih vidim i nekoliko dana da odmorim. Naravno da Isaku nije bilo krivo, jer apsolutno nema razloga za tim. Mi smo odrasli ljudi, zreli i imamo u potpunosti poverenje jedno u drugo. U Parizu mi je bilo bas lepo, odmorila sam od obaveza, šetala, šopingovala, napunila baterije za naredni period kada cu dosta raditi.

Aleksandra bez Isaka

Privatna arhiva

Informaciju koja je dosla do nas, da je Aleksandra u Parizu izgubila pasoš, popularna pevacica je i potvrdila.

– Tačno je to sto ste čuli. Desio mi se taj peh, izgubila sam negde pasoš. Ipak, uspela sam i bez pasoša da se vratim u svoju zemlju, a po povratku sam odmah izvadila novi – rekla nam je lepa pevačica.

Aleksandra bez Isaka

Privatna arhiva

Inače, Aleksandra u predstojećem, letnjem periodu nastupa skoro svaki dan, a pored starijih pesama i promocije poslednje numere “Dozivotno” koja je veoma slušana, uskoro ce izbaciti još dve pesme za koje je sigurna da će se mnogo dopasti publici!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: PRIVATNA ARHIVA