Aleksandra Prijović kao devojčica
Svet

October 10, 2023 20:45

By

Najpoznatija mlada pevačica slikama davno otkrila da će biti najtraženija: Da li znate ko je ova preslatka beba (foto)

Aleksandra Prijović kao devojčica oduševila javnost

Najtraženija pevačica nedavno je napunila tri Arene a u turneji se ne zaustavlja. Sa tek napunjenih 27 godina iza sebe ima opus za kojim žude mnoge njene koleginice, srećnu porodicu, sina kog obožava. Njen život je idealan, zar ne? Aleksandra Prijović pre dva dana proslavila je rođendan, a to je bio idealan povod da u javnosti osvanu njene fotografije iz detinjstva.

Aleksandra Prijović kao devojčica

Ata images

Aleksandra Prijović kao devojčica bila je preslatka – Mnogo se promenila

Popularna pevačica nije želela glamurozne proslave rođendana, već je dan provela baš onako kako je dugo priželjkivala, uz porodicu.

Tata Nedeljko, baka i deka sa kojima je porasla, sin Aleksandar i suprug Filip su upotpunili njeno slavlje. Tokom celodnevne porodične proslave, Prijovići su otvorili albume pune fotografija iz Aleksandrinih mlađih dana.

Slike Aleksandre Prijović iz detinjstva govore samo jedno – njen šarm odiše na svakoj fotografiji, uvek nasmejana i lepo raspoložena baš kao što je i danas, Aleksandra Prijović kao devojčica je oduševila svakog ko je video ove fotografije.

Pročitajte Aleksandra Prijović nemilosrdno izdala Živojinoviće, ovako je deveru zabila nož u leđa

Iako možda niste bili sigurni na koga zgodna pevačica liči, tu više nema dileme. Slika sa tatom Nedeljkom jasno stavlja do znanja da je ćerka doslovno njegov “klon”.

Aleksandra Prijović kao devojčica

Foto: Instagram

Verujemo da je i Aleksandrin sin povukao šarm i lepotu na mamu, a s obzirom da ga Prijovićeva vešto krije od objektiva medija, ostaje nam da sačekamo pravi trenutak da upoznamo i Aleksandra Živojinovića. Do tada ćemo uživati u glasu njegove mame i njenim vanvremenskim hitovima.

Podsećanja radi, nakon tri rasprodata koncerta u rekordnom roku bez gotovo ijedne reklame, Aleksandra je pokazala da je izvođač svetskog kalibra, a njene nastupe u narednom periodu željno iščekuju i fanovi širom regiona – do kraja godine predstoje joj dva rasprodata koncerta zagrebačkoj Areni, kao i nastupi u Tuzli i Sarajevu.

Fotografije sa koncerata pogledajte U GALERIJI ISPOD: 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram