Prijina majka Borka svet portal
Svet

February 18, 2024 22:00

By

Prijina majka Borka otvorila dušu: Nemam ništa zajedničko sa ćerkom

Prijina majka Borka ponosna je na svoju ćerku

Pevačica Aleksandra Prijović zapažena je u “Zvezdama Granda” zahvaljući kojim se istakla na javnoj sceni, da bi ubrzo posle nekoliko slušanih pesama, ali i medijske pažnje koju je dobila nakon sklapanja braka sa Filipom Živojinovićem postala jedna od najpopularnijih pevačica svoje generacije. Pevačicu njena porodica prati na svim koncertima, a najveću podršku joj pruža majka Borka.

Prijina majka Borka svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Prijina majka Borka ne krije ponos kada je ona u pitanju

Aleksandra je odrasla u Belom Manastiru, gde je živela sa majkom Borkom Mihajlović, od koje je i nasledila talenat za pevanje, ali i pokojnim dedom, nakon što se Borka razvela od Aleksandrinog oca Nedeljka Prijovića. Jednom prilikom Prijina majka Borka je govorila o odrastanju njene ćerke kao i o njenom neverovatnom uspehu.

“Prvo moja majka se bavila profesionalno pevanjem, moji ujaci su se takođe bavili pevanjem, pa onda ja. Kada su mi je doneli kada se rodila znala sam da je to to. Prepoznala sam je po plaču a da je nikada nisam pre toga videla i čula, rekla sam: “Evo, dolazi moja pevačica”.

Pročitajte Veljko slomljen zbog smrti mlađeg brata, ovo mu je poručio

Jednostavno mnogi ljudi me pitaju kako se osećaš, ona je uspela, napravila je odskočnu dasku u životu? Pitaju me da li sam ponosna? Naravno da sam ponosna, ali meni je to sve prirodno. Sve to sam prihvatila kao nešto normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je moralo da se desi”, rekla je Borka.

Prijina majka Borka svet portal svet tabloid

ata images

“Verovatno je njoj kao i svakom detetu falio taj roditelj, kada je tamo, falim ja, kada je obrnuta situacija fali tata. Zajedništvo je mnogo lepa stvar, ali kada nešto ne ide kada nije išlo, tako je moralo biti. Sada je odrasla, razume sve i prihvatila je to. Za svoje dete svaki roditelj je svašta u stanju da uradi jer ne da na svoje dete. Ja sam hrabra žena, oduvek sam bila hrabra i bila borac i dan danas bih tako postupila iako se i udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ne dam na nju”, izjavila je majka Aleksandre PRijović i dodala:

“Jednog dana me verovatno kao i svih nas neće biti ali ispunila je sva moja očekivanja. Sve. Hvala Bogu na svemu, ne radi uspeha koji je postigla, da me ne shvatite pogrešno, što je ona sada zvezda, ne, nego kao jedna devojčica, kao moje dete, kao jedna osoba je ispunila moja očekivanja, mogu to da kažem.”

Prijina majka Borka svet portal

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je u pitanju saradnja sa ćerkom i snimanje dueta Borka je rekla da bi ona to jako volela, ali s obzirom da ne pevaju isti žanr sve je pod znakom pitanja i da smatra da je bolje da svako ide svojim putem.

“Nikad se ne zna, u stvari. Daj Bože da to bude, možda se i pokaže odlično.”

Pročitajte Zar se ovako govori o zetu – Aleksandrina majka nije štedela reči za Filipa, otkrila sve detalje ćerkinog braka

Majka Aleksandre Živojinović priznala je da njena ćerka ne liči na nju, te da je fizički najviše povukla na oca i baku. Ipak, imaju i one nekih sličnosti, a u pitanju je energjia.

“Vrlo često kada gledam Aleksandrine spotove, trgnem se i pomislim da sam ja. Nas dve zapravo i nemamo ništa zajedničko što se tiče izgleda. Ona apsolutno ne liči na mene, ona liči na njenog tatu i baku. Nemamo iste oči, nos, crte lice. Ali, ima ono nešto za šta mnogi kažu da je ista mama. Tek kada stane da peva, onda se nešto desi i ona je ista ja”, objasnila je Borka Mihajlović.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images